Співмешканка Володимира Путіна Аліна Кабаєва знайшла нового фаворита, дізналися журналісти / скріншот

Російський диктатор Володимир Путін отримав "удар в спину" - його співмешканка - гімнастка і медіа-менеджер Аліна Кабаєва, нібито захопилася одним з офіцерів, який входить до складу її охорони.

Лідеру росіян у вівторок, 25 липня, акуратно повідомили, що у Кабаєвої вже деякий час розвивається роман з офіцером-охоронцем, йдеться у Telegram-каналі "Генерал СВР". За його даними, диктатор на таку інформацію відреагував мляво і навіть не спробував дізнатися, як звуть нового фаворита його співмешканки.

Близькі до Путіна співробітники Федеральної служби охорони нібито говорять, що останнім часом "старий мерин (кастрований жеребець - Ред.) сильно здав".

Відео дня

"...Путіну акуратно повідомили, що... Кабаєва, ймовірно, захопилася одним офіцером з її охорони, і нібито роман розвивається вже деякий час. Путін, який останнім часом відкрито ігнорує Кабаєву і, навіть перебуваючи в одній резиденції, може не бачиться з нею зовсім, мляво відреагував на це повідомлення...", - наголошується на каналі.

Цікаві новини Росії - що повідомлялося про особисте життя Володимира Путіна

Володимир Путін з 28 липня 1983 року до 2013 року був одружений на стюардесі Людмилі Шкребневій. Пізніше ЗМІ писали, що у нього роман з Аліною Кабаєвою. За відомостями журналістів, Кабаєва народила Путіну як мінімум трьох дітей.

Колишній співробітник Комітету держбезпеки Радянського Союзу Сергій Жирнов стверджував, що російський лідер - гей. Екс-шпигун говорив, що диктатора закохувався в чоловіків, і один з його обранців - нинішній заступник голови Радбезу Росії Дмитро Медведєв.

Вас також можуть зацікавити новини: