Лідер РФ Путін готовий до здачі своєї імперської "перлини" Криму - експерт / фото з соцмереж

Лідер РФ Володимир Путін вже подумки попрощався зі своєю імперською "перлиною" тимчасово окупованим півостровом Крим. Він знає, що ЗСУ планують завдати по цій території масований вогневий вплив в рамках свого контрнаступу.

Про це повідомив колишній радник Офісу президента Олексій Арестович під час спілкування з російським блогером Марком Фейгіним. В рамках спільного ефіру вони обговорили поїздку Путіна до Криму. 

"Якщо на річницю "приєднання" Криму немає публічних обіцянок його захистити - це означає, що Путін просто не хоче "провідповідатися", - зазначив Арестович. 

Він згадав про те, що під час свого приїзду на півострів Путін був вельми мовчазний й не давав обіцянок забезпечити кримчанам прісну воду, захист, "міць" російської армії або хоча б уцілілий від РСЗВ HIMARS Кримський міст.

За словами Арестовича, армія РФ активно зміцнює свою оборону та риє окопи на півострові, а це також свідчить про те, що у Кремлі подумки змирилися з можливою здачею Криму. 

"Ще раз побудуємо цей ланцюжок. Крим - це перлина в короні Путіна. Це вінець його 22-х річного правління, квінтесенція його політики... і ось хірургічним пінцетом у Путіна цю перлину виймають, а він навіть не намагається чинити опір", - вважає колишній радник ОП.

Згідно з прогнозом Арестовича, Україна разом із Заходом доб'ється виходу ЗСУ до адмінкордону Криму, і тоді по півострову почнеться масований вогневий вплив. Більш того, Путін прекрасно усвідомлює цю перспективу, констатував він. 

Путін здійснив візит до Криму - що відомо

Нагадаємо, що в суботу, 18 березня, російський диктатор відзначився своїм раптовим візитом до Криму. При цьому до кінця незрозуміло, чи був це дійсно Путін, або ж його в ролі президента знову замінив один з двійників. Раніше аналогічні підозри вже викликав виступ Путіна в Лужниках

Зокрема, під час поїздки Путіна до Криму ЗМІ відзначили, що він став раптово кульгати. Також на голові президента РФ були помітні залисини, що, ймовірно, свідчить про проходження хіміотерапії.

Вас також можуть зацікавити новини: