У РФ чоловіка затримано через надмірний прояв любові до "Вагнера" / фото t.me/orchestra_w

У Москві 36-річному жителю Підмосков'я Дмитру К. "влетіло" через надмірний прояв любові до російської приватної військової компанії "Вагнер".

Зловмисник на вулиці Яблочкова у ніч на вівторок, 1 серпня, змалював чорними сердечками стіну і ворота пункту відбору на військову службу за контрактом, а також наніс написи "ПВК", пише Baza. Крім того, чоловік "прикрасив" машини, які були припарковані поруч.

"...Дмитра К. затримали..., коли він розпорошував фарбу на чергову машину. У чоловіка були виявлені балончики з фарбою... На єдине питання поліцейських - "навіщо", Дмитро відповів, що раніше подавав тут заявку на службу в ПВК "Вагнер", але йому було відмовлено", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

"Художника" звинуватили у вчиненні дрібного хуліганства.

Цікаві новини про ПВК "Вагнер" - сьогодні це варто знати

Після того, як організований ватажком "вагнерівців" Євгеном Пригожиним заколот в Росії закінчився "договірняком", найманців масово перекидали до Білорусі. Журналісти дізналися, що пов'язаних з ним представників військового керівництва РФ карали. Зокрема, з'явилася інформація, що був заарештований почесний член "Вагнера" - генерал Сергій Суровікін.

Наприкінці липня стало відомо, що набір в ПВК нових найманців призупинено. Пригожин говорив, що "Вагнер" поки нібито не відчуває дефіциту в особовому складі.

Вас також можуть зацікавити новини: