Вантажний потяг з 60 вагонами зійшов з колій в Брянській області / фото Baza

В Росії у Брянській області зійшов з рейок потяг з нафтопродуктами і пиломатеріалами. 

За даними "Бази", на перегоні Рассуха-Унеча залізничний потяг з 60 вагонами, навантажений нафтопродуктами і пиломатеріалами, зійшов з рейок через пошкодження полотна. Попередньо, незадовго до сходу поїзда стався підрив залізниці. В даний момент 7-8 вагонів лежать на боці. Сталася пожежа. На місці знаходяться екстрені служби.

Губернатор Брянської області Олександр Богомаз підтвердив, що сходження складу з рейок сталося в результаті підриву ж/д полотна.

"В Унечському районі на 136 км  колій Брянськ-Унеча спрацював невстановлений вибуховий пристрій, в результаті чого зійшов з рейок локомотив вантажного складу. Постраждалих немає. В даний час на місці працюють оперативні служби. Рух на даній ділянці дороги призупинено", - написав він.

Ситуація в Брянській області - деталі

Влада Брянської області звинуватила ВСУ в обстрілі селища Суземка. Там під час пожежі в приватному будинку загинули дві людини. 

Основна мета атаки - відвернути увагу громадян РФ від терористичного удару по багатоповерхівці в Умані. Однак у рашистів є й інші мотиви. Про це розповіли розслідувачі з InformNapalm. За їх словами, практика обстрілів районів Білгородської та Брянської областей аж ніяк не нова.