В результаті вибуху в Парижі обрушилася частина будівлі / скріншот

У п'ятому окрузі Парижа пролунав вибух, в результаті якого обрушилася частина будівлі. Попередньо, в одному з будинків на площі Альфонса Лаверана вибухнув газ. 

Як повідомляють місцеві ЗМІ, вибухова хвиля зруйнувала частину будівлі, а пізніше вона повністю обрушилася. Під час вибуху постраждали 16 людей, 7 з них перебувають у критичному стані, 9 - у тяжкому, передає BFM.

Внаслідок вибуху обрушився фасад Паризької Американської академії, розташованої поряд із військовим госпіталем.

На місці працюють екстрені служби. Очевидці кажуть, під завалами можуть бути люди. Офіційного підтвердження, що це був дійсно вибух газу, теж поки немає.

21:00. Чотири людини перебувають у критичному стані, передає телеканал BFM. Ще двоє людей вважаються зниклими безвісти, їх шукають під завалами.

23:55. 37 людей постраждали від вибуху у центрі Парижа, за останніми даними. Чотири людини – у критичному стані, передає телеканал BFM. Влада заявила, що розглядає кілька гіпотез про причину вибуху, але не озвучила жодну з них.

Президент Франції Еммануель Макрон висловив підтримку всім постраждалим зі сцени музичного фестивалю, який відбувається у Єлисейському палаці.

Інциденти у Франції- о станні новини

17 червня сильне землетрус стався на заході Франції. Німецький дослідницький центр геонаук повідомляє, що магнітуда землетрусу склала 5,5. Центральне сейсмологічне бюро Франції оцінило його в 5,8 бала. Як повідомляється, епіцентр землетрусу знаходився недалеко від комуни в регіоні Приморська Шаранта на заході Франції, на глибині 10 кілометрів.

За даними французьких ЗМІ, це один з найсильніших землетрусів за останні десятиліття. Востаннє підземні поштовхи такої сили фіксували у Франції на початку 2000-х. 

Вас також можуть зацікавити новини: