Наразі залишки безпілотника досліджують фахівці, які не виявили жодних ризиків / фото Poliţia de Frontieră a Republicii Moldova

У Молдові знову знайшли елементи російського дрона-камікадзе. Про це повідомила Прикордонна поліція Республіки Молдова.

"Прикордонна поліція повідомляє, що сьогодні, 4 квітня 2024 року, близько 14:15 поблизу міста Етулія-Владічень Вулканештського району ідентифіковано інші фрагменти знищеного безпілотника з написом на крилі – "Герань-2". Фрагменти знайшли приблизно за 500 метрів від лінії молдавсько-українського кордону", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на місце події виїхали компетентні органи, доступ до місця виявлення решток дрона було обмежено. 

Відео дня

"Наразі залишки безпілотника досліджують фахівці, які не виявили жодних ризиків", - також зазначає поліція.

Російські дрони в Молдові - деталі

У лютому після дронової атаки РФ на Україну, у сусідній Молдові заявили, що виявили уламки російського дрона. Фрагменти безпілотного літального апарату типу Shahed виявили прикордонники  в районі молдавсько-українського кордону біля села Етулія Вулканештського району.

Молдавські прикордонники висловили думку, що виявлені уламки можуть належати одному з безпілотників, збитих українською зенітною установкою під час атаки Росії на південь України.

Також уламки російських ракет та інших військових засобів нападу виявляли на території Польщі, уламки дронів – на туриторії Румунії.

Вас також можуть зацікавити новини: