Прикордонники знайшли уламки російського дрона біля молдавського села / фото прикордонна поліція Молдови

Прикордонна поліція Молдови виявила фрагменти безпілотного літального апарату типу Shahed в районі молдавсько-українського кордону. Уламки знайшли біля села Етулія Вулканештського району.

Зазначається, що район, де знайшли уламки дрона, оточили.

"В оперативному порядку цю інформацію повідомили компетентним органам. Доступ в район уламків безпілотника обмежили. Ризику або небезпеки для населення в цьому районі немає, і влада вжила всіх необхідних заходів для підтримки громадського порядку, миру і безпеки", - повідомили у прес-службі прикордонної поліції Молдови.

Відео дня
У Молдові виявили уламки російського дрона (фото )

Молдавські прикордонники вважають, що виявлені уламки можуть належати одному з безпілотників, збитих українською зенітною установкою під час останньої атаки Росії на південь України.

У Молдові виявили уламки російського дрона (фото )

Атака РФ на Україну вночі 10 лютого - головні новини

Росія атакувала дронами "Шахед" Одеську область. Зазначається, що частина уламків зачепила портову інфраструктуру. У ЗСУ вказали, що окупанти запускала дрони з певними інтервалами.

У Силах оборони півдня України уточнили, що було три хвилі "шахедів" - перша - 9 дронів і її відбили на 100% і наступна - 12 БПЛА. В результаті ворожі БПЛА потрапили в припортові об'єкти. Поранення отримали три працівники.

Вас також можуть зацікавити новини: