Стала відома реакція Кремля на те, що Джо Байден обізвав диктатора / колаж УНІАН зі скріншотів

Президент США - демократ Джо Байден, обізвав російського диктатора Володимира Путіна, і в Кремлі вже відреагували на це.

Спікер ватажка росіян Дмитро Пєсков в коментарі одному з російських пропагандистів сказав, що заява лідера США є хамською, і порівняв президента Штатів з голлівудським ковбоєм. "Дивіться, напевно, як прес-секретар російського президента я можу сказати, що подібні хамські заяви з вуст очільника держави США навряд чи здатні якимось чином вразити главу іншої держави. Тим більше - президента Путіна", - заявив прес-секретар.

На його думку, "пан Байден демонструє на догоду внутрішньополітичним інтересам поведінку в стилі голлівудського ковбоя". "Йому б це дуже хотілося. Не думаю, що це можливо", - стверджує спікер.

Відео дня

Варто зазначити, що в РФ вже не раз висували різні звинувачення в бік США і навіть погрожували ядерним ударом по американській території. 

Важливі новини світу - сьогодні це варто прочитати

Джо Байден під час виборчої кампанії в Сан-Франциско назвав Володимира Путіна "божевільним с*чим сином", згадавши про ядерну загрозу для світу.

Нагадаємо, Штати активно допомагають Україні протистояти повномасштабній агресії з боку РФ, і, зокрема, через це відносини між американською і російською стороною дуже напружені.

Байден вже не раз закликав американський Конгрес схвалити нову мільярдну допомогу Україні, але там питання "застопорилося" на тлі внутрішньополітичної боротьби між демократами й республіканцями перед майбутніми президентськими виборами в США.

Американський лідер у лютому жорстко розкритикував Конгрес за нездатність надати допомогу українській державі - звинуватив законодавчий орган у злочинній бездіяльності.

Вас також можуть зацікавити новини: