Олександр Коваленко спрогнозував долю Росії / колаж УНІАН з фото flickr.com/bwjones та скріншоту

Після повномасштабної війни проти України РФ може не розпастися, а перетворитися на "російську феодалізацію".

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко в Telegram написав, що найяскравіша ознака насування внутрішньої дестабілізації країни-агресора і занурення її в хаос - озброєння Росгвардії артилерією й танками.

"Багато експертів, коли говорять про післявоєнну Росію, то говорять про її розпад. Я ж не можу сказати, що розпад Росії - це єдиний підсумок її післявоєнного існування, а ось перетворення з Російської Федерації в російську феодалізацію - це цілком реально", - вважає він.

Відео дня

Аналітик також спрогнозував, якою буде післявоєнна РФ. На його думку, там будуть феодальні наділи, якими керуватимуть місцеві царьки-олігархи, "зі своїми приватними арміями, законами і повною непокорою центру".

Цікаві новини - сьогодні це варто прочитати щодо Росії

Нагадаємо, екс-прем'єр Росії Михайло Касьянов прогнозував, що повномасштабна війна росіян проти українців може завершитися наприкінці поточного року. На думку, колишнього чиновника, захисники України здатні зробити прорив, і більшість окупованих територій можуть бути звільнені.

Раніше журналіст і публіцист Віталій Димарський говорив, що західні держави бояться, що розпад РФ матиме наслідки, з якими буде важко впоратися.

Вас також можуть зацікавити новини: