Українсько-російська війна закінчиться наступного року, поділився прогнозом Михайло Касьянов / колаж з фото 53 ОМБр ім. князя Володимира Мономаха та скріншоту

Колишній прем'єр-міністр РФ Михайло Касьянов вважає, що війна в Україні проти росіян завершиться наприкінці 2024 року.

Українські війська здійснять прорив, і буде звільнено більшість захоплених ворогом земель, поділився прогнозом екс-чиновник в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону. "Ну, я вважаю, наприкінці наступного року (закінчиться війна в Україні проти Росії, - Ред.). Тому що я як і раніше сподіваюся, що Україна отримає додатково ті озброєння, які потрібні для активного ефективного наступу, так, як це очікували всі...", - сказав він.

Касьянов додав, що Києву "неповні обсяги (допомоги, - Ред.) були обіцяні, а те, що було обіцяно, - невчасно поставлено..., і час було опущено, і були збудовані величезні споруди, оборонні споруди на окупованій території...".

Відео дня

"Я думаю, що протягом зими-весни поставки будуть зроблені, обіцяне обладнання та озброєння буде поставлено, я хочу вірити в те, що Україна доб'ється своєї перемоги. Але, думаю, навіть якщо не всі окуповані території будуть звільнені до кінця року, я думаю, що до кінця наступного року це має закінчитися. Я думаю, що... прорив буде, я хочу в це вірити, і більшість територій буде звільнено...", - сказав він.

Цікаві новини України щодо війни - сьогодні це варто знати

Раніше радник керівника Офісу президента Володимира Зеленського Михайло Подоляк заявляв, що точно не можна назвати період завершення війни в Україні. Водночас він підкреслив, що українська сторона буде фіналізувати протистояння абсолютно справедливо. За словами Подоляка, у РФ відчують весь той біль, який пережили українці.

У жовтні народний депутат, член комітету українського парламенту з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Сергій Рахманін говорив, що не бачить об'єктивних підстав для того, щоб активні бойові дії припинилися раніше кінця наступного року.

Вас також можуть зацікавити новини: