У мережі жартують з приводу аналізів Порошенко і Зеленського та їхніх дебатів / Цензор

Мережу заполонили меми на те, як кандидати у президенти України Володимир Зеленський і Петро Порошенко готуються до дебатів і здають аналізи.

Героєм фотожаб і жартів стала також Юлія Тимошенко, яку Зеленський запросив як "незалежного арбітра" на дебатах.

До речі, обидва кандидати на посаду глави держави вже пройшли медекспертизу. Обидва вели трансляцію цієї події.

Відео дня

false
false
false
false
false

Як повідомляв УНІАН, 3 квітня кандидат у президенти України Володимир Зеленський заявив про готовність йти на дебати перед другим туром президентських виборів з Порошенком, але озвучив низку умов. Зокрема, дебати повинні проходити на НСК «Олімпійський», перед народом України, і щоб всі канали мали право транслювати дебати у прямому ефірі, а також кандидати повинні пройти медичну експертизу і довести народу, що серед них немає ні алкоголіків, ні наркоманів. Порошенко погодився провести дебати із Зеленським на стадіоні.

Читайте такожПорошенко різко відреагував на пропозицію Зеленського про Тимошенко-арбітра на дебатах

4 квітня представник виборчого штабу чинного глави держави Олег Медведєв заявив, що Порошенко запрошує Зеленського разом у медпункті НСК «Олімпійський» здати аналізи на вживання наркотиків та алкоголю.

У свою чергу в штабі Зеленського відхилили пропозицію здавати кров безпосередньо в медпункті НСК «Олімпійський» і заявили, що він прийде здавати аналізи в приватну лабораторію.

5 квітня вранці Зеленський здав кров на аналізи в приватній лабораторії «Євролаб».