Гуморист висміяв і те, як саме затримували терориста / скріншот

Відомий гуморист Юрій Великий, якого називають "двійником" президента України Володимира Зеленського, видав пародію на терориста Ігоря Гіркіна (Стрєлкова). Він висміяв арешт колишнього польового командира бойовиків "ДНР".

"Вечір в карцер. Я, Гіркін ігор Баландович, з деяких пір мене так тепер називають, прізвисько - "Гаркавий". Записую це відео на приховану камеру, яку мені вдалося непомітно пронести в СІЗО в секретному міжбулочному просторі. Точно так мені вдалося пронести ще й триногу для камери, але її поки дістати не виходить, вона впирається зсередини трьома ногами", - пожартував Великий, пародіюючи Гіркіна.

Також "двійник" Зеленського, який приміряв образ терориста, назвав причини його арешту. Гіркін "зізнався" у тому, що чинив неправильно, йому слід було діяти інакше.

"Нібито я у своїх висловлюваннях занадто екстремізував наше вище військово-політичне керівництво. Мало того, відверто змішував Путіна з л*йном, вибачте за тавтологію. Каюсь, помилявся. Я ж не знав, що замість того, щоб записувати свої відеоролики, потрібно було мовчки, зі зброєю, попертися на Москву. Тоді б мене точно не заарештували, напевно, але це не точно", - видав Великий в образі Гіркіна.

Гуморист висміяв і те, як саме затримували терориста. Відомо, що до квартири Гіркіна увірвалися російські силовики. Великий жартує, що в той момент злочинець вирішив сходити в туалет, але нібито не встиг зняти штани.

"До речі, прогулянка в СІЗО дуже нагадує нашу "спецоперацію". Ходимо по колу і нічого не робимо. А начальство зверху мовчки спостерігає за цим безглуздим процесом", - пожартував пародист.

Юрій Великий спародіював Гіркіна-Стрєлкова - відео

Арешт Гіркіна - що відомо

Як повідомляв УНІАН, 21 липня силовики РФ затримали Гіркіна у його квартирі в Москві. Терориста відправили в ізолятор. За декілька годин після цього відбувся суд. Гіркіна заарештували на два місяці.

Терориста звинувачують у "закликах до екстремізму". Незабаром ЗМІ розкрили реальні причини затримання Гіркіна-Стрєлкова. Повідомляється, що рішення по терористу було прийнято в Кремлі після звіту депутата Олега Матвейчева. Арешт Гіркіна міг стати початком масштабних затримань тих, хто критикує владу РФ.

Вас також можуть зацікавити новини: