Користувачка TikTok поділилася суперечливими порадами  / колаж УНІАН, скріншот з відео

Користувачка TikTok @Victoriasway, яка розповідає на своїй сторінки про родину і дає поради щодо приготування їжі і прибирання, поділилися рекомендаціями щодо того, як убезпечити себе в готелі. Однак її поради багатьом здалися дивними, пише The ​​Independent. 

Починається перелік порад з простого кроку – розміщення таблички з написом "не турбувати" на зовнішній стороні дверей. Потім блогерка радить закрити вічко на дверях. Крім цього, радить тканиною заблокувати засув, а дверну ручку – рушником.

Цими кроками жінка не обмежувалася: вона також поставила прасувальну дошку на бік і розташовувала її під дверною ручкою, щоб заблокувати її. Також з'єднала засув та дверну ручку разом за допомогою вішака. Її відео зібрало понад 7700 коментарів, і багато користувачів висловили думку, що її дії – це вже занадто.

"Я майже впевнений, що я не зупинявся б в готелі, в якому було б треба робити все це", "Ранок прийде, поки я зроблю все це", "Я ліпше винайму охоронця", – писали коментатори.

Інші попереджали, що якщо виникне надзвичайна ситуація, то ніхто не зможе потрапити в номер, аби допомогти. Крім цього, багатьом здалося, що всі ці ритуали можуть заважати насолоджуватися відпусткою.

Що може загрожувати туристам в орендованому житлі - історії, що жахають

Останніми роками значно побільшало випадків, коли туристи знаходять приховані камери в житлі, що орендують.

Зокрема, молодята з Китаю, які проводили медовий місяць у Малайзії, розповіли, як їхня романтична поїздка перетворилася на жахіття, коли вони виявили приховану камеру.

Вас також можуть зацікавити новини: