Жінка була блондинкою, а її суперниця - повна протилежність / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, pixabay.com

За день до весілля наречена отримала серію скріншотів з незнайомого їй номера, які показали, що її партнер невірний. Хоча її серце було вбите, вона вирішила взяти все в свої руки і помститися.

Як пише mirror, приховуючи свою особу, анонімна жінка написала статтю для Body Soul, пояснивши, що її думка про майбутнього чоловіка миттєво змінилася.

"На скріншотах були розмови між моїм майбутнім чоловіком та іншою жінкою. Їх безліч, включаючи селфі цієї пари. Вона була моєю протилежністю. Я блондинка і світла, а у цієї невідомої жінки було темне волосся і оливкова шкіра", - написала вона.

Відео дня

Жінка продовжила: "Повідомлення були датовані місяцями або всього лише днями тому. Мій мозок просто не міг зрозуміти, що, до біса, відбувається. Не було сумнівів щодо легітимності цих повідомлень. Я просто знала".

Наречена поділилася шокуючими повідомленнями, які він надіслав жінці, з якою у нього був роман. Одне з них містило слдова: "Твоє тіло неймовірне, і ти вмієш ним користуватися". "У мене ніколи раніше не було такого зв'язку", - сказано в іншому. Третій пост казав: "У ці вихідні. Ти і я. Це найгарячіше. Принеси свою чудову гру".

Жінка пояснила, що, прочитавши повідомлення, вона розплакалася, а її доньки погрожували розправою над ним. Вони наполягали на тому, щоб їхня мати скасувала весілля. Але, переспавши, вона вирішила вибрати більш драматичний варіант - розкритикувати його поведінку на очах у всіх.

У статті вона детально розповіла про те, що обличчя її колишнього нареченого зблідло перед тим, як він покинув церкву, а за ним пішов шафер. Його сім'я дивилася на це з жахом. Цей день ніхто з них скоро не забуде.

Помста наречених за зраду - інші випадки

Жінка дізналася про зраду свого нареченого напередодні весілля і вирішила його провчити. Коли всі гості зібралися, щоб послухати їх весільні клятви, вона виклала всі карти на стіл. 

Вас також можуть зацікавити новини: