"Це наймиліше, що я бачив": чоловік показав, хто живе в його стіні, і підірвав Мережу / колаж УНІАН, скріншот з відео, фото REUTERS

Користувач TikTok @DylBounk показав рідкісну тварину, яка таємно живе в його будинку, і приголомшив глядачів у всьому світі.

Як пише Newsweek, перший допис чоловіка у TikTok про нового сусіда – опосума – переглянули понад 3 мільйона користувачів. І це надихнуло творця на створення серії відео про спільне життя з твариною, що отримала ім’я Гленда.

Вірусним стало відео, на якому зафіксовано момент, коли власник будинку піднімає фоторамку, що була прибита до стіни, і бачить у дерев’яній панелі велику дірку. Крізь щілину на нього виповзає опосум. В ролику шокований чоловік сварить тварину, аби вона "перестала жувати стіну" в його будинку.

Попри те, що таке "сусідство", вочевидь, завдає мешканцям будинку клопотів, глядачі просто у захваті від побаченого. Ролики з Глендою збирають сотні тисяч переглядів і тисячі вподобань.

"Це наймиліший опосум, якого я коли-небудь бачив. Опосуми біля мого будинку схожі на величезних щурів. А цей  шикарний", - написав один з користувачів. Інший користувач сказав, що те, як маленький носик стирчить зі стіни, "це чарівно". 

Цікаві новини про тварин

В Австралії на гарячому спіймали злодія, який знищив у розпліднику молоді дерева вартістю в тисячі доларів. Ця тварина під час "затримання" спала.

А у Честері упіймали пухнастого злочинця, який спустошує ставок чотиризіркового готелю і завдав збитків на 100 тисяч фунтів стерлінгів. Його вдалося викрити завдяки камерам відеоспостереження.  

Вас також можуть зацікавити новини: