Подружня зрада може "сплисти" навіть через багато років / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Брехня та маніпуляції – це точно не про здорові стосунки. Але коли шлюб вже летить шкереберть, іноді певні нечесні методи можуть пролити світло на справді неочікувані скелети в шафі вашого партнера. 

Саме так сталося із чоловіком, який розповів на Reddit про історію руйнування його шлюбу, яке почалося з однієї звичайної сімейної сварки. В запалі емоцій дружина сказала чоловіку, що їхня 6-річна донька насправді біологічно має іншого батька. Звісно, це зізнання шокувало чоловіка. Та це був лише початок.

Чоловік вирішив пройти ДНК-тест, аби упевнитися в сказаному його дружиною. І тестування показало, що насправді дівчинка стовідсотково є саме його донькою. Це мало б стати полегшенням для чоловіка… Але…

Відео дня

"Чим більше я думав про це, тим більше я справді почав вірити, що заява моєї дружини вийшла за рамки простої спроби завдати мені болю. Сказавши це, вона безперечно намагалася завдати мені болю до глибини душі, але я почав упевнюватися, що вона спала з кимось іншим приблизно в той час, коли наша донька була зачата, і вона або не знала, хто насправді був батьком, або протягом усього життя нашої дочки вірила, що я не її біологічний батько", – написав чоловік.

Тому він вирішив збрехати своїй дружині, сказавши їй, що пройшов тест і той дійсно показав відсутність біологічної спорідненості із донькою. Після цієї звістки паніка дружини була "очевидною" і вона зізналася, що спала з колишнім другом свого чоловіка.

"Після цього я сказав їй правду. Я міг продовжувати тримати це в таємниці, але навіщо? Вона біситься, що я їй збрехав. Я збрехав, але вона думала, що брехала мені про батьківство нашої доньки протягом 6+ років. Зрештою вона кілька хвилин поспіль ридала від полегшення, і ми обіймалися, поки вона плакала, але я не прощаю нічого з того, що вона зробила. Наступного тижня я збираюся отримати повну панель тестів на інфекції статевої системи", – написав чоловік.

Інші історії про подружню зраду

Як писав УНІАН, жінка прийшла на форум, щоб поділитися своїми переживаннями через те, що у її чоловіка надто гарні стосунки з колегою по роботі. Проте вона довіряла своєму чоловіку і хотіла просто поділитися неприємними думками з незнайомцями на форумі. Однако викладена нею історія містила факти, що свідчать про зраду чоловіка. Користувачі форуму прямо на це вказали.

Також ми розповідали, як жінка дізналася про вагітність коханки її чоловіка. Її нітрохи не засмутила ця новина. І попри те, що чоловік її зраджував, жінка щаслива.

Вас також можуть зацікавити новини: