Вдавана відвертість чоловіка допомогла розкрити його зраду / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Багатьом людям може бути неприємною думка, що у дружини (чоловіка) на роботі є так званий "робочий  чоловік" (або відповідно – дружина), адже це поживне підгрунтя для подружньої зради.

Якщо ви ще не чули про поняття "робоча дружина" або "робочий чоловік", можливо, ви жили під скелею, адже соціальні мережі вщерть заповнені відео та дописами, в яких розповідається про це поняття. Якщо говорити простими словами, то ваш робочий чоловік/дружина – це ваш колега протилежної статі, з яким у вас найтісніші стосунки. Здебільшого ці стосунки ніколи не виходять за межі легкого флірту і залишаються суто платонічними.

Хоч це і неприємно, але в принципі можна змиритися з тим, що у вашого чоловіка/жінки є така "робоча дружина/чоловік", адже такі стосунки тривають "з дев’ятої до вісімнадцятої" у зовсім не романтичній обстановці офісу, чи виробничого підприємства. Однак змиритися буде значно важче, якщо раптом цю "робочу пару" відправляють удвох в спільне відрядження.

Відео дня

Саме таку історію розповіла на Reddit жінка, дізнавшись, що її чоловік під час робочої поїздки житиме в одному номері готелю зі своєю близькою колегою.

"Мій чоловік багато подорожує по роботі, і я нещодавно дізналася, що одна з його колег називає себе його "робочою дружиною". Мій чоловік був тим, хто розповів мені про це, сказавши, як йому було не дуже зручно через це. Хоча я знаю, що можу йому довіряти, у мене закипає кров, знаючи, що на його робочому місці є жінка, яка точно знає, що він має дружину, і називає себе його "робочою дружиною", – йдеться в дописі на форумі.

За словами жінки, попри довіру до чоловіка, їй стало дуже некомфортно, коли він повідомив їй, що ділитиме номер готелю зі своєю "робочою дружиною". 

"Я відпустила його. Я відчуваю, що мені не варто ревнувати, це така дурість ревнувати", – пише жінка.

Однак у коментарях до посту люди зазначили, що ситуація виглядає дещо підозріло. "Тут хтось бреше. У цивілізованому світі немає жодної компанії, яка б вимагала, щоб двоє співробітників протилежної статі ділили один готельний номер", – зазначив один з коментаторів, нагадавши, що за таке роботодавцю одразу б прилетіла скарга щодо сексуальних домагань.

Інший коментатор погодився з тим, що чоловік авторки цілком може бути нечесним. "Він зраджує. Жодна компанія не буде змушувати чоловіка та жінку перебувати в одному номері готелю. Це вкрай недоречно", – написав він.

Прочитавши такі коментарі, жінка відредагувала початковий пост, додавши у нього новий абзац:

"Оскільки я фактично дізналася, що мій чоловік може мені зраджувати, мене не буде деякий час. Просто розслаблюся трохи, перш ніж він повернеться, і спробую все обробити. Я оновлю [цей пост], коли зможу", – написала вона.

Інші історії про подружню зраду

Як писав УНІАН, жінка дізналася про "подвійне життя" чоловіка і очманіла, коли зрозуміла, хто його коханка. Тепер вона не знає, кого ненавидіти більше - чоловіка або ту, на кого він її проміняв.

Також ми розповідали, що жінка дізналася про зради свого нареченого напередодні весілля і вирішила його провчити. Коли всі гості зібралися, щоб послухати їх весільні обітниці, вона виклала всі карти на стіл. 

Вас також можуть зацікавити новини: