Італійця 15 років мучила совість і таки змусила сплатити рахунок / УНІАН, фото ua.depositphotos.com, соцмережі

В Італії чоловік сплатив рахунок в барі через 15 років після відвідування і вибачився за цю затримку. Про цей незвичайний випадок пише видання Corriere del Trentino.

Історія бере свій початок у 2008 році, коли компанія друзів завітала до бару Simposio в місті Тренто на півночі Італії.

"У суботу ввечері 15 років тому я прийшов сюди і випив із друзями кілька келихів вина. Заради жарту ми втекли, не заплативши. Це зробило нас злочинцями. Ось чому з того дня я не заходив до вашого бару", — йдеться в листі, який нещодавно отримав власник бару Андреа Бозізіо.

Відео дня

Автор листа, що наразі лишається невідомим, вибачився перед власником закладу. Аби загладити свою провину, він також поклав у конверт 30 євро, уточнивши, що це в чотири рази більше, ніж він мав заплатити під час відвідин бару 15 років тому.

"Я залишу вам вирішувати, чи ви приймете мої вибачення чи ні. Ми ще побачимось, бо тепер я повернуся до бару з високо піднятою головою", — йшлося далі в листі.

Власник бару виклав у своїх соцмережах фото цього листа і зізнався, що день його отримання став одним із найкращих для нього за всі 18 років його роботи. Зараз пан Базізіо очікує на автора листа з "щирими обіймами та келихом гарного вина".

Інші "пригоди" туристів у ресторанах в кафе

Як писав УНІАН, туристи, які подорожували Італією, були розлючені, коли в одному кафе їм нарахували додаткові 2 євро просто за те, що вони попросили розрізати бутерброд навпіл. 

Також ми розповідали, чому не варто аж занадто розслаблятися, коли ви відпочиваєте на курорті. Адже саме так ви можете втратити значно більше грошей, ніж планували витратити за час відпустки. Саме так сталося з компанією туристів з Італії, коли вони завітали до пляжного бару на грецькому острові Міконос.

Вас також можуть зацікавити новини: