Механік зі стажем зазначив, що Honda добре зарекомендувала себе на авторинку / колаж УНІАН, скріншот, фото ua.depositphotos.com

Коли мова заходить про високопродуктивні автомобілі, на думку спадає компанія Honda. Японський автовиробник має репутацію надійної компанії, починаючи з гонок F1, IndyCar і MotoGP і закінчуючи такими надпопулярними моделями спортивних автомобілів, як Civic Type R і Acura NSX.

Відомий Автомеханік Скотті Кілмер зазначив, що репутація Honda як надійного виробника так само сильна і в повсякденних автомобілях і позашляховиках, і такі моделі, як Honda Pilot, слід купувати, поки вони ще відносно дешеві.

Honda Pilot - це середньорозмірний кросовер-позашляховик, що випускається з 2002 року. Pilot призначений для сімей та осіб, яким потрібен просторий і універсальний автомобіль, що вміщає до восьми пасажирів. За роки свого існування модель змінила кілька поколінь, в кожному з яких вносилися різні оновлення та удосконалення.

Скотті показав старий автомобіль, який купили за 12 тисяч доларів з пробігом 100 тисяч миль. З тих пір власник накатав ще 106 тисяч і вніс кілька змін, в тому числі відключив систему управління циліндрами для запобігання згоряння масла. Скотті рекомендує це зробити всім власникам Pilot.

Власник також замінив ремінь ГРМ. Річ у тім, що ця система служить всього близько 100 тисяч миль, в той час як ланцюги ГРМ служать вічно. Серед інших замінених ним деталей - кульові шарніри, які довелося замінити двічі. Механік пояснив, що це відносно невеликі проблеми в порівнянні з проблемами підвіски, які зустрічаються у багатьох позашляховиків і вантажівок.

Інтер'єр автомобіля знаходиться у відмінному стані, шкіряні сидіння і килимки практично не мають слідів зносу. Скотті високо оцінює функціональність приладової панелі, відзначаючи, що, хоча вона застаріла і вбудовані карти не такі точні, як у телефоні, вони все одно чудово працюють, якщо їх регулярно оновлювати.

Скотті провів тест-драйв Honda, після чого похвалив трансмісію, двигун і гальмівну систему за плавність ходу і загальну продуктивність. Він називає цю модель братом Acura і згадує, що саме за м'який хід вони і подобаються людям. Скотті підкреслив, наскільки вражаюче працює автомобіль попри те, що його пробіг становить 206 тисяч миль. Він зазначив, що цей автомобіль набагато надійніше інших.

Також механік відзначив низьку паливну економічність автомобіля, на яку часто скаржаться власники Honda Pilot. За його словами, через розміри і вагу автомобіля він в середньому витрачає на 22 милі галон. Однак він вважає, що це не так вже й погано, якщо порівнювати з GMC Yukon. Він стверджує, що Юкон робить від 15 до 17 миль на галон на шосе і набагато гірше в містах.

Скотті вважає, що Honda Pilot ідеальний робочий позашляховик, який варто купити, поки він ще дешевий.

Як раніше повідомляв УНІАН, механік Скотті Кілмер попередив автомобілістів про необхідність стежити за першими ознаками серйозних проблем з авто. Він закликав автовласників вжити термінових заходів, якщо вони побачать на приладовій панелі цю миготливу лампочку.

Вас також можуть зацікавити новини: