Скотті виділяє чотири окремих зливних отвори в кожному кутку люка автомобіля / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, scottykilmer

Механік з більш ніж 55-річним досвідом виділив п'ять автомобільних стоків, які слід тримати в чистоті в автомобілі, щоб уникнути появи іржі на деталях і пошкодження електроніки.

Досвідчений технік Скотті Кілмер завантажив свої поради у відео YouTube, починаючи з протектора на двох зливних отворах у нижній частині дверей водія, писати Daily Express.

Скотті пояснює у своєму ролику, що під час дощу внутрішня частина водійських дверей часто збирає трохи води, оскільки ущільнення не є ідеальним. Однак Скотті показує глядачам дводверний жолоб, переконуючись, що вода не піднімається занадто високо, не іржавіє, не розриває електричні з'єднання та не видає дратівливих бризок.

Відео дня

Механік демонструє, як він встромляється в дренажні отвори, розташовані внизу, за допомогою металевого ключа, рухаючи його вгору, але будь-який подібний предмет, який підійде, допоможе переконатися, що сміття не блокує отвори.

Зливні отвори в нижній частині дверей зазвичай знаходяться на двох передніх дверях автомобіля, а не на задній парі. Потім Скотті виділяє чотири окремі зливні отвори в кожному кутку люка автомобіля.

Він каже: "Вода може зіржавіти сталь [навколо люка], це може зіпсувати електроніку [використовується для відкриття люка] - тому переконайтеся, що ваші стоки чисті, щоб вода не накопичувалася".

У коментарях до відео Скотті глядачі поділилися своїм досвідом використання дренажних ям автомобіля. В одному з акаунтів YouTube було написано: "У минулий сезон дощів я веду машину і буквально слухаю воду, яка хлюпається навколо. Нарешті я вирішив зняти зливні пробки, по 2 внизу кожної двері. Кількість води і шматків бруду мене вразила і обрадувала! Більше ніякого плескання! І на щастя, я не поїхав до дилера!"

Інший глядач прокоментував: "Скотті, кожен раз, коли я дивлюся на старий LandCruiser, щоб його купити, люк і дверні жолоби - це треті речі, які я перевіряю".

Поради автомеханіків - корисно знати

Популярний автомобільний YouTube-блогер Скотті Кілмер попередив водіїв, щоб вони завжди звертали увагу на колеса автомобіля, перш ніж купувати наступний автомобіль.

Експерт з автомобілів розкрив п'ять простих прийомів, які допоможуть вашому двигуну прослужити вічно. Марк з Exotic Car Play Place завітав на свій канал YouTube, щоб пояснити, як водії можуть заощадити багато грошей на витратах на технічне обслуговування.

Вас також можуть зацікавити новини: