Скотті протестував суперміні Fiat 500 / колаж УНІАН, фото scottykilmer, wikipedia

Популярний автолюбитель Скотті Кілмер зробив огляд того, що він назвав "найбільш ненависним автомобілем, коли-небудь створеним".

Скотті займається автомобілями більше 50 років і тепер регулярно публікує повідомлення на своєму каналі YouTube, даючи поради глядачам про те, як не пошкодити їх автомобілі, а також рекомендує автомобілі до покупки, пише Daily Express.

В одному зі своїх останніх відеороликів Скотті тестував суперміні Fiat 500, попереджаючи, що екземпляри з автоматичною коробкою передач мають погану репутацію в плані надійності.

Відео дня

"Проблема Fiat 500, крім іншого, в тому, що американці на 96 відсотків їздять на автоматах. Я бачив, як вони [автоматичні коробки передач Fiat 500] вибухають лише на 5000 миль. Один з моїх клієнтів купив його для своєї дочки, вона їхала до коледжу, і трансмісія вибухнула по дорозі. Це дійсно жахливі машини, якщо це звичайний Fiat 500", - сказав він.

Пізніше у відео Скотті також зазначив, що двигуни, що використовуються у багатьох Fiat 500, також звучать надзвичайно голосно, особливо у більш високих специфікаціях.

Згадуючи випадки, коли власники зверталися до нього із заявою про проблему з двигуном, Скотті запевнив глядачів, що саме так вони і повинні звучати. Крім того, механік високо оцінив звукоізоляцію моторного відсіку, що допомагає зменшити шум всередині.

Проте, виїжджаючи на дорогу на більш спортивному Abarth 500 з механічною коробкою передач, Скотті визнав, що в машині є багато позитивних моментів.

"Це весело! Це не гоночна машина, вона не відкидає мене на спинку сидіння, але їздити на стандартній трансмісії дуже весело. І потрібно враховувати, що він [власник автомобіля] купив його уживаним і заплатив менше третини тієї суми, яку спочатку заплатили за машину, а велика частина обладнання досі працює відмінно", - додав він.

Поради автомеханіків

Популярний автомобільний YouTube-блогер Скотті Кілмер попередив водіїв, щоб вони завжди звертали увагу на колеса автомобіля, перш ніж купувати наступний автомобіль.

Також він порадив водіям розглянути три доступні моделі, якщо вони планують купувати новий автомобіль.

Вас також можуть зацікавити новини: