Скотті Кілмер порадив звернути увагу на три моделі / колаж УНІАН, фото depositphotos.com, scottykilmer

Відомий фахівець Скотті Кілмер порадив водіям розглянути три доступні моделі, якщо вони планують купувати новий автомобіль.

Скотті, який займається автомобілями вже 55 років, регулярно публікує відеоролики на своїх сторінках у соціальних мережах, щоб інформувати глядачів про те, як не витрачати сотні доларів на ремонт, і висловлювати свою думку про певні марки автомобілів, пише Daily Express.

У недавньому відео Скотті сказав, що автомобілістам, які бажають придбати новий пікап, слід звернути увагу на Chevrolet Colorado через його високу якість збірки.

Відео дня

"Як ви чуєте, це не консервна банка, це досить міцна вантажівка. Можливо, він весь цей час жив у Род-Айленді, але, чорт візьми, він [власник] піклується про свої машини. На цій рамі немає ніякої іржі, і подивіться, яка вона блискуча. Але, мабуть, ще цікавіше шини, це оригінальні шини. Очевидно, вони ставлять на них хороші шини", - пояснив він.

Дивлячись на приклад, що належить другові, Скотті зауважив, що ціна на Chevrolet Colorado зазвичай вища, ніж на Toyota Tacoma. Однак він додав, що багато дилерських центрів продають Colorado дешевше, заохочуючи автомобілістів шукати кращі пропозиції.

Скотті також підкреслив, що Chevrolet Colorado - це проста вантажівка з меншою кількістю функцій, а це означає, що вона має менше деталей, які можуть вийти з ладу.

Пізніше у відео Скотті також рекомендував водіям, які планують придбати новий кросовер, зупинити свій вибір на Mazda CX-30, заявивши, що інший друг, який купив його, був вражений співвідношенням ціни та якості.

Він додав: "Слід взяти до уваги, що він купив цю штуку за 24 000 доларів, абсолютно новий автомобіль за цю ціну, і навіть незважаючи на те, що він повнопривідний, його витрата по шосе досить невелика. А якщо ми заглянемо під капот, ти побачиш, що мені подобається. Це чотирициліндровий рядний двигун об'ємом 2,5 літра. Це хороший чотирициліндровий двигун, це не один з тих двигунів 1,5, 1,4, 1,1 з турбонаддувом, можливо, три циліндри замість чотирьох, це двигун хорошого розміру".

Нарешті, Скотті показав глядачам Ford F-150 1995 року випуску, заявивши, що автомобілісти, яким потрібно щось, що буде надійним на довгі роки, повинні спробувати знайти його.

"Звичайно, фарба знала і кращі дні, вона вицвіла, але структурно вона ціла, всього кілька років тому вона пережила невелику аварію. Подивіться на це ліжко зсередини, подивіться, яке воно досі блискуче. Це божевільно. Як то кажуть, їх не роблять такими, як раніше", - додав він.

Поради від автомеханіків

Досвідчений механік розповів, як звичайна проблема з автомобілем може поставити під загрозу вашу безпеку. Крейг з Walsall Wood Tire & Service у Уолсоллі, Вест-Мідлендс, зупинився на TikTok, щоб попередити водіїв про небезпечну несправність

Популярний британський портал продажу нових і старих автомобілів Auto Trader розкрив найхимерніші причини, чому автомобілісти продають свій автомобіль.

Вас також можуть зацікавити новини: