Сусід вкрав посилку і написав записку власнику / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, reddit.com

Завжди неприємно, коли замовлений через інтернет товар затримується дорогою, а тим паче коли безслідно зникає десь між складом і вашим будинком. І особливо обурливо, коли довгоочікувану річ крадуть буквально під вашими дверима.

Саме про таку неприємну історію розповів користувач популярного форуму Reddit. В інтернеті він замовив спеціальну тканину для ландшафтного дизайну, але вона так і не надійшла. А вже за кілька днів чоловік отримав "нахабну" записку від свого сусіда, в якій той пропонував продати саме таку тканину для ландшафтного дизайну.

"Привіт! Мене звати Сем, я живу нижче по вулиці. Кілька тижнів тому нам помилково доставили тканину для ландшафтного дизайну. У нас залишився один рулон, якщо ви зацікавлені в його покупці. Ми продаємо його, але якщо ви хотіли обміняти щось на це, ми могли б щось вирішити. Напишіть мені, якщо ви зацікавлені", – йшлося в записці. 

Відео дня

Також в записці була вказана марка тканини, що відкидало будь-які сумніви у тому, що це саме та тканина, яку мав отримати автор історії. На Reddit чоловік зізнався, що був вкрай засмучений через цю записку. 

Багато користувачів пропонували автору повідомити поліцію, оскільки це "незаконно викрадати чиюсь пошту". "Я все одно написав би заяву в поліцію. Не погрожуйте, просто зробіть це", – написав один із коментаторів.

Інші навпаки пропонували спочатку спробувати виставити сусіду рахунок за вкрадену посилку і прогрозити, що поліцію буде повідомлено у разі несплати.

Інші історії про нахабство і крадіжки

Як писав УНІАН, чоловік опинився в неприємній ситуації після того, як компанія за його столом відмовилася платити за їжу та напої в ресторані. Найгірше те, що більшість гостей застілля не були знайомі з цим чоловіком і прийшли в ресторан просто за компанію з другом, який єдиний був запрошений.

Також ми розповідали, що британська авіакомпанія була змушена скасувати авіарейс через те, що двох пілотів дорогою до готелю пограбували бандити

Вас також можуть зацікавити новини: