Наречена сміялася через обітницю нареченого / скріншот

Нареченого Майкла Лентіні розкритикували за ризиковані весільні обітниці, але наречена запевняє, що вони їй сподобалися. У важливий для пари день чоловік перед рідними й близькими озвучив занадто вульгарні побажання.

Як повідомляє Metro, він у клятві попросив свою кохану "тримати його живіт повним, а тестикули - порожніми". Також Майкл сказав, що нареченій варто було б дати кілька уроків кулінарії.

У якийсь момент все стало трохи романтичнішим, він додав: "Немає нікого, кого я б міг покохати більше в цьому житті, ніж тебе. Якщо у мене не буде шансу зустріти Марго Роббі".

Відео дня

А потім Лентіні знову почав дуже вульгарно жартувати на тему сексу. Його мати почала кричати: "Майкле... я розберуся з тобою пізніше. Ти будеш покараний".

Клятви Майкла у соцмережах набрали багато переглядів, але його захейтили:

  • "Мені було б прикро, якби все це було сказано перед нашими сім'ями"
  • "Слухай, це смішно, я розумію. Але це весільні обітниці!"
  • "Я не жартую, я б пішла з-під вівтаря".

Але єдиною людиною, яка не погодилася з критикою, була наречена. На відео з весілля також видно, що вона насолоджувалася обітницями й сміялася з них.

Вона навіть прокоментувала відео: "Отже, я наречена, і ні, це не надто. Ми разом вже 10 років і вирішили одружитися незадовго до нашого 10-річчя... Так, я щаслива. Так, я все ще заміжня. Так, мені подобається наше весілля, я б в ньому нічого не змінювала".

Курйозні випадки у сімейних пар

Життя чоловіка, якого в дитинстві усиновили, ледь не зруйнувалося, коли він дізнався, що його дружина насправді його сестра. Своєю непростою історією він поділився в Reddit.

А одні молодята так чекали день свого весілля, але велике свято було зіпсоване тоді, коли у дружини брата нареченого почалися пологи. Розлючений новоспечений чоловік розповів, що невістка зірвала йому весілля своїми пологами.

Вас також можуть зацікавити новини: