Є 8 речей, які суперуспішні люди завжди роблять до 8-ї ранку / фото gettyimages.com

Існує принаймні 8 речей, які суперуспішні люди завжди роблять до 8 ранку, і їх варто наслідувати. Про це у своєму матеріалі для порталу HackSpirit пише журналіст, геймер і підприємець Марсель Дір.

За його словами, свого часу він знайшов "багато натхнення", читаючи про успішних людей та їхні ранкові розпорядки.

"Ці люди розпочали вихідний день позитивно, і всі вони відчували, що це залишало їх мотивованими та щасливими та безпосередньо сприяло їхньому успіху", - пише Дір і перераховує вісім речей, які суперуспішні люди завжди роблять до 8 ранку.

Відео дня

Приготуйтесь напередодні ввечері

Ви повинні починати розпорядок дня напередодні. Якщо ви відповіли "грати на моєму телефоні" або "переглядати телевізор", ви точно не самотні. Але чи знаєте ви, що цей час за екраном насправді працює проти вас, кажучи вашому мозку не засинати?

Набагато краще встановити собі часовий ліміт, після закінчення якого всі екрани вимикаються. Тоді ви можете зосередитися на діяльності, яка є одночасно продуктивною та заспокійливою.

Висипайтеся

Важко зробити щось успішне, коли ви не висипаєтеся. Це тому, що сон - це час, коли наші тіла та мозок регенерують, виводять токсини, зцілюються та відпочивають.

Успішні люди намагаються зробити все можливе, щоб уникнути дефіциту сну. Майже всі дорослі потребують від семи до восьми годин сну щоночі для відмінного здоров’я та оптимальної працездатності. Вони усувають усі відволікаючі фактори, як-от сповіщення про повідомлення та нічне освітлення, щоб вони могли добре виспатися та прокинутися бадьорими навіть на світанку.

Вживайте кофеїн

Напій з кофеїном вранці може стимулювати як ваш мозок, так і тіло, допомагаючи вам набути пильності та відчути заряд енергії.

Кофеїн є психостимулятором, а також речовиною, що підвищує фізичну працездатність. Це може допомогти вам бути більш кмітливими.

Їжте хорошу їжу

Є багато людей, які пропускають сніданок, незважаючи на його репутацію найважливішого прийому їжі за день. Деякі люди насправді ненавидять їсти рано вранці. Проте, якщо ви збираєтеся щось з’їсти, переконайтеся, що це справді їжа.

Успішні люди намагаються добре харчуватися та шукають продукти, які містять вуглеводи, білки, вітаміни та мінерали, необхідні їх організму, щоб залишатися здоровим і сильним.

Вправи

Коли настає ранок, пора запустити мотор і тіло. Це допоможе вам позбутися будь-яких болів і струсити павутину. Більшість суперуспішних людей наголошують на важливості фізичних вправ як невід’ємної частини їхніх ранкових розпорядків.

Вони плавають, працюють, відвідують тренажерний зал або займаються йогою. І вони клянуться, що вранці це дає їм більше енергії, а не менше.

Плануйте день

Хоча багато інших людей ще прокидаються від сну, суперуспішні люди зазвичай уже спланували свій день. Все, що потрібно, це сісти на кілька хвилин і подумати про завдання, які ви повинні виконати.

Хоча на це потрібен час, це допомагає визначити пріоритети щоденних завдань і підвищити ефективність.

Поміркуйте

Ще кілька ранкових хвилин, які на вагу золота, — це хвилини, які суперуспішні люди витрачають на роздуми. Це час, коли вони думають про дні та попередній тиждень, і міркують про те, як усе йшло. Вони дивляться на те, що зробили добре, і на те, що могли зробити краще.

Починати свій день із споглядання та зосередження на позитиві – це те, що є спільним для більшості суперуспішних людей у світі.

Проводьте час з людьми

Перше, що роблять більшість людей, коли прокидаються, - хапають телефон, щоб вимкнути сигнал будильника. І друге, що вони роблять, це спілкуються в соціальних мережах, читаючи електронні листи або відповідаючи на текстові повідомлення.

Але це не те, що робить людей суперуспішними. Вони відмовляються від своїх пристроїв на користь проведення часу зі своїми партнерами, дітьми чи іншими справжніми людьми, які їм небайдужі. Хоча це може включати відеодзвінки, це не те саме, що впасти в кролячі нори соціальних мереж. Вони знаходять час вранці, щоб насолодитися життям і поділитися ним з найважливішими людьми.

Останні новини психології

Названо дев'ять ознак того, що дівчина не подобається її бойфренду. Можливо, він просто використовує свою подружку для підвищення власного его.

Також УНІАН повідомляв про дев'ять справ, які щасливі люди роблять до 9 ранку.

Вас також можуть зацікавити новини: