Незадоволена новою дієтою кішка зачарувала Мережу своїм “протестом” / колаж УНІАН, скріншот з відео

Дієта, якої необхідно дотримуватися через стан здоров’я, мало кому приносить задоволення. Коти в цьому сенсі не виключення. 

Тож не дивно, що зіркою в Мережі стала 5-річна чорно-біла кішка Клео, яка передала зрозумілу емоцію – ненависть до дієтичної їжі – простим жестом. На опублікованому власницею в TikTok відео вона демонстративно розкидала корм зі своєї миски на підлогу. 

Власниця кішки, 31-річна Габріелла Коен з Нью-Йорка, розповіла, що причиною невдоволення Клео стала зміна корму, через який чотирилапа почала стрімко набирати вагу. 

"Ми спробували змінити корм, тому що вона стала одержима сухим кормом Fancy Feast і продовжувала вимагати його замість вологої їжі. Я відчувала, ніби вона стала трохи кремезною. Хотіла вибрати більш здоровий варіант, але тепер вона повернулася на Fancy Feast, оскільки [Клео] відмовилася їсти іншу їжу", – сказала вона в коментарі Newsweek.

Милі новини про котів на УНІАН

Напередодні у мережі завірусився відеоролик зі справжнім "котобатьком" і його чотирма котами. 

Також у соцмережах активно обговорювали кішку на імʼя Прешес (Precious), яка після втрати передніх зубів назавжди залишилася зі "сварливим" виразом обличчя. 

Вас також можуть зацікавити новини: