У TikTok стало популярним відео з "котобатьком" / колаж УНІАН з фото pixabay.com

Відеоролик, на якому зображено, як чоловік вдома працює в оточенні трьох котів, а ще одна тварина знаходиться у нього на руках, завірусився у мережі.

Чоловік сидів за комп'ютером та гладив кота, і у цей момент його зазняла дружина. Відео з котами було опубліковано у TikTok. На ролику також видно, що один кіт лежав на робочому столі чоловіка, а ще два - знаходилися за його спиною. Одна з тварин лежала на підлозі, а інша - на дивані.

"…вранці я не змогла знайти своїх котів, і я знайшла їх усіх в офісі свого чоловіка", - підписала ролик жінка.

Відео за кілька днів зібрало понад 270 тисяч переглядів, а також більш ніж 36 тисяч лайків. Крім того, сотні осіб поділилися цим роликом, а понад тисяча - додали у закладки.

Цікаві новини про котів - зараз це варто прочитати

УНІАН раніше пояснив, чому коти кричать вранці і вночі та бігають. Зазначалося, що одна з причин "божевільних стрибків" тварин - це те, що для них природним є сутінковий спосіб життя.

Якщо хочете, щоб кіт вас не турбував у такий час, можете звернутися за порадою до ветеринара. Або спробувати кілька лайфхаків, наприклад, увечері пограйтеся з улюбленцем, щоб він витратив багато енергії, а потім нагодуйте й напоїть його. Крім того, варто прослідкувати за тим, щоб у лотку був лад, а у тарілочках - вода та їжа.

Вас також можуть зацікавити новини: