Стати стрункою ніколи не пізно / фото ua.depositphotos.com

Час на підготовку до літа вже закінчилося, але не варто впадати у відчай - розповідаємо, що допоможе спалити жир на животі.

Одразу відповідаємо, що таблетки для спалювання жиру на животі - це найгірше рішення, яке можна прийняти, адже подібний метод може завдати вашому здоров'ю колосальної шкоди. Раз розібралися, що робити не потрібно, можна перейти власне до відповіді на питання: "Як швидко схуднути?".

Як спалювати жир на животі в домашніх умовах

Кращий засіб для спалювання жиру на животі - це спорт і дієта. Крім цього потрібно запам'ятати важливі правила:

  • перестати їсти солоне - сіль затримує воду, і ми набрякаємо;
  • не пити газовану воду;
  • більше рухатися;
  • пити багато звичайної води

Не обов'язково ставати спортсменкою, щоб досягти хороших результатів з фігурою. Досить буде робити кілька корисних вправ.

Як позбутися від жиру на животі - вправи, які вас врятують

Одним з кращих вправ багато експертів і тренери називають вакуум. Він не тільки зміцнює м'язи, але і є головним секретом плоского живота. Робити його потрібно на голодний і порожній шлунок - навіть воду перед ним не п'ємо.

Як робити вакуум

Спочатку кілька разів глибоко вдихаємо і видихаємо, максимально працюючи легенями. Потім після чергового глибокого вдиху видихаємо все повітря - максимально, скільки зможете. У цей момент затримуємо дихання і сильно втягуємо свій живіт. У такому положенні потрібно залишатися якомога довше.

Далі відновлюємо дихання і повторюємо кілька разів. Так потрібно робити щодня для кращого результату.

Як робити планку

Ще однією вправою, що спалює жир на животі, прийнято вважати планку. Встаємо в позу як для віджимань. Якщо вам важко, то можна опуститися на лікті, але вони повинні бути зігнутими під прямим кутом і на одній лінії з плечима. Тримаємо тіло прямо - не даємо тазу провиснути вниз, але і не випинаємо наверх. Зручно робити вправу біля дзеркала для контролю. Перебуваючи в позиції утримуємо себе напруженням преса, а не спини.

Обгортання для стрункості

Кращий засіб для спалювання жиру на животі - це безсумнівно обгортання. Вони дозволять локально розігнати кровотік, прибрати зайву воду і підтягнути шкіру. Сучасна б'юті-індустрія представлена величезною кількістю серій і лінійок з скрабів, обгортань і кремів, які забезпечать вашій шкірі повноцінну спа-процедуру.

В цілому, локальне жиросжигание неможливе, проте загальний комплекс харчування, вправ і обгортань дозволить поліпшити зовнішній вигляд і зробити живіт менш вираженим, а талію - тонкішою.

Раніше ми розповідали як правильно пити воду, щоб схуднути.

Вас також можуть зацікавити новини: