Жінка придумала незвичайне ім'я для дитини / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Ім'я для дитини - це одне з найважчих рішень, які жінка приймає під час вагітності. Багато людей готові втрутитись у цей процес і мають власну думку щодо чужого життя.

Одна жінка, яка вагітна першою дитиною, розповіла на Reddit, що посварилася зі своєю сестрою, бо не захотіла називати свою дочку, як та просила.

За словами авторки, її сестра завжди ображалася на батьків за власне ім'я , яке ненавиділа і змінила, щойно змогла.

Відео дня

"Ми з моєю старшою сестрою ніколи не погоджувалися щодо імен при народженні. Нас називали Скайла та Ехо, і моя сестра завжди ненавиділа своє ім’я, а я любила своє. Вона змінила ім’я, коли їй було 19 років на Емілі. На весь її смак до імен вплинули імена, які нам дали батьки. Вона вважає, що вони були егоїстичними та жорстокими до нас, даючи нам дивні імена", - пише жінка.

Її сестра обирала більш традиційні імена для власних дітей і приберегла улюблене наостанок. Однак її чоловік вирішив, що більше не хоче дітей, і ім’я Елізабет залишилося невикористаним. 

"У моєї сестри є двоє хлопчиків. Її чоловік не хоче більше дітей, тому вона ніколи не матиме можливості використовувати своє улюблене ім’я Елізабет. Це ім’я вона залишила після того, як відмовилася від нього. Вона також любить "Емілі", але під час зміни імені вирішила, що Елізабет може бути її дочкою, і вона навіть сказала мені, що Елізабет може бути трохи менш поширеною до того часу, коли у неї будуть діти", - згадує авторка.

Скайла вагітна дівчинкою, яку вже вирішила назвати Рен, але Емілі почала "нав’язувати" їй інше ім’я.

"Я все ще не проявляла інтересу, і вона сказала мені, що я не можу робити зі своєю дочкою те, що зробили зі мною наші батьки. Вона сказала, що я не можу назвати свою дитину на честь птаха. Потім вона сказала мені, що ім’я Рен все одно таке потворне та унісекс, що в її очах ще гірше. Я сказала своїй сестрі, що це рішення не її", - обурилась жінка.

Однак сестру це не зупинило і вона щодня писала, аби нав'язати це ім'я. Вона також сказала, що Скайла повинна "мати кращий смак" і "повинна навчитися не бути егоїсткою", як їхні батьки.

"Тоді вона запропонувала нам сісти, і вона допоможе мені вибрати краще ім’я. Я сказав їй, що ніколи не захочу, щоб вона допомагала мені назвати мою дитину з її нудним вибором імен. Я сказав їй, що ніколи не було жодного імені, яке вона б запропонувала мені і мені сподобалося. Моя сестра накинулася на мене за те, що я образив її смак в іменах", - розповідає авторка.

У соцмережі жінку підтримали. Деякі зазначали, що Рен - це гарне ім'я. Інші ж агресивно відстоювали право Скайли самій обирати ім'я для власної дитини.

Інші новини про імена

Раніше УНІАН повідомляв про жінку, яка вибрала собі нове прізвище в Google і це змінило її життя.

Новоспечена мама сама придумала незвичайне ім’я для своєї маленької дівчинки, але оточуючі вирішили, що дитину назвали на честь печива.

Вас також можуть зацікавити новини: