Девушк впевнена, що вчинила правильно / фото REUTERS

Жінка змінила своє прізвище на випадкову, що сподобалася їй в Google, і стверджує, що це було "найкращим рішенням". У 24-річної Лейсі Бекетт було важке дитинство, і вона вирішила змінити прізвище після того, як завагітніла у віці 21 року, заявивши, що не хоче, щоб у її дитини було "зіпсоване" ім'я.

Лейсі вже використовувала своє друге ім'я "Ніколь" в соціальних мережах, але виявила, що змінити прізвище офіційно зовсім нескладно. Вона погуглила "прізвища" і зупинилася на Бекетт, оскільки це прізвище не було надто поширеним, унікальним чи важким для вимови.

Вихователька дошкільного закладу офіційно змінила прізвище в липні 2021 року і каже, що це було "найкраще рішення". На жаль, вона втратила свою ненароджену дитину лише через кілька тижнів, на сьомому тижні вагітності, але Лейсі все одно рада, що змінила ім'я, щоб зрозуміти, ким вона хотіла бути.

Відео дня

"Я завагітніла в 21 рік і планувала дати дітям своє прізвище. Я не хотіла, щоб щось прекрасне в моєму житті було затьмарене моїм дитинством. Я виявила, що змінити прізвище не так вже й складно. Я погуглила прізвища. Я хотіла вибрати щось не дуже поширене, але при цьому не складне в написанні і не важке для вимови. У підсумку я зупинився на Беннетті чи Бекетті. У той день, коли я здала документи, я вирішила, що це буде Бекетт. Багато хто вважає, що це дивно, але це найкраще рішення", - розповіла дівчина.

Лейсі довелося заповнити три документи і звернутися до суду, щоб суддя дозволив їй змінити ім'я.

"Я була так схвильована. Я вийшла прямо з будівлі суду, щоб змінити ім'я у водійському посвідченні", - поділилася дівчина.

Щоб вибрати ім'я з пошуку в Google, вона випробувала імена на друзях - щоб зрозуміти, чи не буде їх важко вимовляти або писати.

"Спочатку мені подобалося ім'я Маверік, але люди не знали, як воно пишеться", - згадує вона.

Після зміни імені Лейсі пережила кілька викиднів і розрив стосунків, але зараз вона "зосереджена" на собі.

"Я зосередилася на своїй роботі. Моє життя оберталося навколо пошуку чоловіка, щоб народити дитину. Тепер моє ім'я має набагато більше значення, ніж просто його зміна. Я зрозуміла, ким я хочу бути", - зазначила дівчина.

Лейсі - одна з семи дітей і часто відчувала себе "просто номером у сім'ї". 

"Я хочу стати самостійною особистістю, займатися своїми справами і зосередитися на собі. Мої друзі відразу ж почали називати мене Лейсі Бекетт. Це було дуже природно", - собщіла вона.

Вона як і раніше хоче стати мамою, але планує зробити це одна, якщо не знайде "того самого".

"Я відчуваю, що моє призначення - бути матір'ю. Я зосередилася на своїй кар'єрі, але після цього, якщо у мене не буде відносин з тим, кого я вважаю "тим самим", Я буду домагатися цього сама", - підсумувала дівчина.

Раніше УНІАН писав, що консультант по іменах для дітей з Міннесоти Стеф Коффілд визначила найрідкісніші імена для хлопчиків у 2022 році. Кожним з них за рік назвали менше 10 немовлят.