Іноді жінки сприймають за недолік то, що робить їх привабливими / фото ua.depositphotos.com

Жінки часто соромляться тих речей, які насправді чоловікам дуже в них подобаються. Тож на популярному форумі Reddit чоловіки розповіли, через які дрібниці (або не зовсім дрібниці) жінкам точно не варто надто перейматися.

Відтак, автор найбільш "залайканого" коменту розповів, що йому подобається, як його жінка виглядає вранці.

Інший дописувач зізнався, що його дружина "погано сміється" і соромиться цього. Її справжній сміх він може почути дуже зрідка, коли вона знайде щось дуже смішне. Але насправді йому подобається сміх дружини.

Відео дня

"Не розумію, коли приховують свій справжній сміх. Немає нічого більш привабливого, ніж змусити прекрасну жінку повністю втратити контроль. Тримання за боки, маленьке похрюкування – це надто мило", – погоджується з ним інший користувач форуму.

"Зручний одяг. Спортивний костюм, мішкувата сорочка чи одна з тих безрукавок на бретельках, без макіяжу, розпатлане волосся. Я так люблю це лайно", – йдеться в наступному коментарі.

"Зріст. Моя дружина не така вже й висока. Її зріст 172 см, але, коли я зустрів її, вона була дуже невпевнена через це. Ми з нею приблизно однакового зросту, але мені це дуже подобається", – зазначає автор ще одного популярного коментаря.

Крім того, судячи із решти дописів в темі, багатьом чоловікам насправді подобається, коли жінка має веснянки, носить окуляри, має маленькі груди. А є й такі, кому в жінках подобаються легкі зморшки на обличчі, зайва вага, великі носи, пишні брови тощо. 

Нагадаємо, раніше УНІАН писав, як дівчина вирішила розірвати стосунки після першого ж побачення, хоча воно пройшло досить добре. А все через те, що чоловік був не зовсім чесним ще до того, як вони вперше зустрілися.

Також ми розповідали, як один необережний коментар про дітей коштував чоловікові стосунків. Чоловік заявив, що батьки повинні слідкувати за поведінкою галасливих дітей, щоб не завдавати проблем оточуючих.

Вас також можуть зацікавити новини: