Як закохати в себе чоловіка на першому побаченні / фото ua.depositphotos.com

Користувачі соцмережі Reddit розповіли, як їх можна підкорити на першому побаченні. Чоловіки кажуть, що для них важливо, щоб дівчина була відкритою і доброзичливою. Однак це ще не весь список, який вони оголосили.

Вміння підтримати розмову

Юзери відзначають, що зараз дуже складно підтримувати розмови. Ймовірно, на цьому позначилися останні роки, коли світ жив у карантині, а потім почалася повномасштабна війна в Україні. Люди перестали подорожувати, розважатися, як раніше, і насолоджуватися життям. 

Відео дня

При цьому чоловіки переконані, що навіть в таких умовах варто знаходити теми для бесід, адже спілкування для них дуже важливе.

Відвертість

Сильна половина людства вважає, що може побудувати стосунки тільки з відвертими і щирими дівчатами. Якщо вони не відчувають фальші, то готові на все заради своєї обраниці.

"Будьте відвертими, якщо вам щось цікаво. Зроби це, і я довірю тобі номер моєї кредитної картки", - написав один з користувачів.

Амбіціозність

Для чоловіків, які вже реалізувалися в житті, важливо, щоб жінка йшла в ногу з часом і прагнула до більшого. Вони кажуть, що готові підтримувати свою обраницю, однак якщо у неї немає спраги до життя і вона проживає нудні дні, то це утопія для стосунків. При цьому чоловіки відзначають, що амбітність повинна бути в симбіозі з емоційним інтелектом.

Компліменти

Кожному чоловікові приємно, коли йому роблять компліменти. Не соромтеся говорити про те, який він сильний, красивий, впевнений в собі. Тоді у вас з'явиться більше шансів зблизитися.

"Мені подобаються компліменти та доброта, а також нахил голови під час зорового контакту", - каже чоловік на форумі.

Сміх

Сміх не тільки продовжує життя, але і зближує людей. Коли вам є над чим посміятися - це вищий ступінь насолоди. Саме так вважають чоловіки.

"Я дуже ціную можливість поділитися щирим сміхом з кимось, і це особисто мені допомагає спілкуватися з людьми. Я теж люблю сміятися з абсолютно незнайомими людьми. Ви обидва бачите одне і те ж, у вас одні і ті ж думки, потім ви зустрічаєтеся очима і говорите: "Ага"", - написав юзер.

Раніше чоловіки відповіли, чому ніколи не будуть зраджувати своїм дружинам.

Вас також можуть зацікавити новини: