Туристка зняла прибульців / фото ua.depositphotos.com

Туристка Сара Далете під час прогулянки на острові Ілья-ду-Мел в Бразилії зняла на відео дві дивні фігури заввишки у 3 метри. Жінка впевнена, що це були прибульці

Відео туристка опублікувала в Instagram. На кадрах видно, що дві постаті високого зросту швидко рухали руками. Потім одна з них спускалася зі схилу.

Водночас експерт з НЛО Нік Поуп досить скептично прокоментував, чи насправді на відео прибульці. "Немає достовірних доказів того, що сталося щось, пов’язане з НЛО чи інопланетянами, або що це було щось інше", – заявив він у коментарі Metro.

Водночас у мережі відео нібито з прибульцями спровокувало жваві дискусії. Зокрема, користувач Х з нікнеймом Diogo Milagres впевнений, що на вершині пагорбу насправді були звичайні люди. 

"Її чоловік поділився місцем зйомок у своєму Instagram. Використовуючи Google Maps, можна визначити місце та порівняти його з кадрами. Для того, щоб дах намету можна було обрамити пагорбом, зроблено висновок, що вони були на відстані 1 км. Підходячи до пагорба за допомогою Google Maps, ми розуміємо, що він не такий високий, як здається на відео", – пояснив користувач.

Пагорб з відео / Diogo Milagres

На його словами, це були люди нормального зросту, а пагорб - невеликий. Людина могла без труднощів з нього спуститися. Сама Сара згодом додала, що один з ймовірних прибульців "дійсно виглядає, як нормальна людина, але вищий за більшість".

Інші новини про прибульців

Як повідомляв УНІАН, на початку осені росіян перелякало "НЛО з Латвії". Літальний об'єкт з'явився раптово, але потім зник, не вийшовши на зв'язок з росіянами.

На тлі частих атак невідомих безпілотників, Росію почали атакувати невпізнані літальні об'єкти. Раніше повідомлялося, що невпізнані літаючі об'єкти проникають в російський повітряний простір з території Естонії.

Вас також можуть зацікавити новини: