У Кременчуці у чоловіка, який хотів "підлатати" дорогу, вкрали цемент / фото t.me/h_kremenchug

Житель Полтавської області вирішив за власні гроші "підлатати" ями. Невідомий вкрав у нього матеріали для ремонту дороги.

Про це повідомляє в телеграм-канал Х*Кременчук.

Чоловік купив матеріали, щоб відремонтувати ділянку дороги в районі Колісного заводу. Він залишив мішки з цементом на узбіччі, поки набирав пісок.

Відео дня

В цей час під'їхала "Газель", водій якої, скористався моментом та вкрав мішки з цементом, після чого швидко поїхав. Обурений активіст розповів про інцидент, а небайдужі жителі допомогли купити новий цемент для ремонту дороги.

У Кременчуці у чоловіка з-під носа вкрали цемент для ремонту дороги
Чоловікові вдалося відремонтувати дорогу за допомогою небайдужих людей / фото t.me/h_kremenchug

Як раніше повідомляв УНІАН, українці неодноразово самостійно намагаються поліпшити ситуацію з дорогами в країні, тому що найчастіше дорожники або не встигають, або не мають грошей на ремонт доріг. 

Жителі Крижополя Вінницької області, щоб привернути увагу до проблем ям на дорогах, висадили у глибокій вибоїні посеред дороги кущ квітучих ірисів. Водії намагалися об'їжджати квіти, а деякі зупинялися, щоб сфотографувати.

При цьому в Києві жителі Солом'янського району застелили ями на дорозі старими килимами, а в Дніпропетровській області ями на дорозі засипали скошеною травою.