Ібраїм Каргбо-молодший отримав травму / фото ФК Олімпік

Нападник "Олімпіка" Ібраїм Каргбо-молодший, контракт якого належить київському "Динамо", розповів подробиці про свою травму, отриману в матчі проти "Зорі".

Читайте також"Підходимо наверх, а нам дають понюхати": тренер Зорі - про суддівство в УПЛ

Нападник отримав подвійний перелом ноги (великогомілкової і малогомілкової кістки) після зіткнення з воротарем "Зорі" Ніколою Василем.

Відео дня

У коментарі "Футбол NEWS" Каргбо зізнався, що він стійко переніс травму відразу після того, як зрозумів, що щось сталося:

"Після удару я навіть не рухався - просто застиг в одному положенні. До мене підбіг лікар і запитав: "Ти можеш грати?", і я лише тоді зрозумів, що ні, тому що нога зламана. Не запанікував, просто це усвідомив".

Однак по дорозі до лікарні з Чернігова, де проходив матч, до Києва Каргбо розплакався:

"Найгіршим був шлях з Чернігова до Києва - там ремонтують дорогу, і кожна яма відбивалася болем у моїй нозі, ніби в мене ножі встромляли. Ніколи не плачу, але через цей біль не зміг не заплакати. Але все одно я сильний і швидко повернуся".

Каргбо також розповів, що Василь написав йому і приніс свої вибачення.

Головлікар медичного центру, в якому Каргбо провели операцію, Ганна Вовченко повідомила, що через три з половиною місяці форвард зможе приступити до бігових тренувань, а через рік потрібно буде витягнути стрижень.

Відзначимо, що в цьому сезоні на рахунку Каргбо 3 голи в 21 матчі за "Олімпік".

Вас також можуть зацікавити новини: