Тепер коти зможуть відпочити "по-людськи" / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, REUTERS

У Сінгапурі місцева круїзна компанія запустила спеціальний туристичний маршрут для власників котів. Відтепер клієнти Tall Ship Adventures можуть взяти із собою пухнастого члена сім’ї у перший в світі "котячий" круїз.

Як зазначено на офіційному сайті компанії, йдеться про такий собі "бліц"-круїз тривалістю у 2,5 години. Його назвали "Purrfect", що є каламбуром із слів "муркотіти" та "неперевершено". 

Коти та власники піднімуться на борт розкішного корабля Royal Albatross, який тепер обладнаний майданчиком для котів, лаунжем для котів і гамаками для котів. Протягом круїзу 130 пасажирів-людей та 15 пасажирів-котів будуть насолоджуватися розкішною вечерею на заході сонця біля курортного острова Сентоза. 

Відео дня

Пухнастим пасажирам запропонують елітний котячий корм "Trial Pack Cat Food", виготовлений з курки або яловичини. А господарі тим часом будуть ласувати вечерею із кількох вишуканих страв. У поточному меню – креветки, лосось, курка та популярний в цьому регіоні світу торт "Павлова".

Крім того, до уваги пасажирів майстер-класи з навичок поводження з котом від провідних котячих експертів.

Вартість круїзу складає від 225 доларів за одного дорослого пасажира до 750 доларів на двох із додатковими послугами. А ось для котів у супроводі власника – круїз безкоштовний.

Інструкції для пасажирів передбачають, що під час круїзу всі коти повинні перебувати під наглядом власника та мати зручну шлейку та повідок з міркувань безпеки. Усі пухнастики мають бути щеплені, стерилізовані, вільні від паразитів і старші чотирьох місяців, щоб насолоджуватися видом на захід сонця.

Незвичні пропозиції туристам

Нещодавно УНІАН писав, що міжнародна круїзна компанія Life at Sea Cruises запропонувала туристам, в першу чергу цифровим кочівникам, перший в світі круїз тривалістю 3 роки. Тур охопить 375 портів у 135 країнах на семи континентах. Також туристи зможуть відвідати 13 із 14 чудес світу. 

Також ми розповідали, що турецька авіакомпанія першою в світі запустила рейси "тільки для дорослих". На борт пускатимуть тільки осіб старше 16 років.

Вас також можуть зацікавити новини: