Психотерапевт розповів, що може поставити хрест на стосунках / фото ua.depositphotos.com

Для танго потрібні двоє і те ж саме стосується романтичних відносин. Але якщо один з партнерів вкладає в їх розвиток більше ніж інший - це не обіцяє нічого хорошого.

Таку думку висловив досвідчений психотерапевт Джефф Гюнтер, передає Nypost. "Коли один партнер постійно вкладає більше роботи, зусиль і праці, ніж інший, я як терапевт, можу гарантувати, що відносини не триватимуть довго, якщо відбувається саме це", - прокоментував він.

"Врешті - решт, це схилить чашу терезів", - зазначив він, пояснивши, що партнер, який виконує більше роботи, буде відчувати "обурення і гнів", і союз не витримає випробування часом.

Відео дня

Більше того, сказав Гюнтер, партнер, який доклав менше зусиль, швидше за все, буде приголомшений, коли відбудеться розрив. "Партнер, який не доклав багато зусиль, буде шокований", - пояснив він.

"Так що будьте чесні з самим собою: якщо ви докладаєте менше зусиль і не зміните це, це може означати кінець", - сказав фахівець.

Інші новини про стосунки

Досвідчений зрадник розповів, за якими ознаками його самого могла б розкрити дружина, якби була уважнішою.

У кожної жінки є арсенал чоловіків, які роками перебувають у так званій френдзоні. З ними добре дружити, але в плані романтичних відносин вони навіть не розглядаються. Причина одна - це не ті люди, які призначені вам долею. Однак і свою людину знайти не просто. Психологи пояснюють це тим, що в житті кожної людини є період, коли він притягує не тих людей. 

Вас також можуть зацікавити новини: