Над стосунками потрібно працювати / фото depositphotos.com

Мабуть, у кожної жінки є арсенал чоловіків, які роками перебувають у так званій френдзоні. З ними добре дружити, але в плані романтичних стосунків вони навіть не розглядаються. Причина одна - це не ті люди, які призначені вам долею. 

Однак і свою людину знайти не так-то й просто. Психологи пояснюють це тим, що в житті кожної людини є період, коли вона притягує не тих людей. Це ще один урок. 

Давайте розбиратися, як так виходить, що в наше життя приходять люди, стосунки з якими приречені на провал.

Відео дня

Ви не любите себе

Психологи кажуть, що в першу чергу потрібно полюбити себе. Тоді, коли ви зможете знайти гармонію всередині себе, зможете побудувати здорові і щасливі стосунки. Почніть з простого: готуйте собі смачний сніданок, спокійно їжте з красивого посуду, стежте за своєю зовнішністю, працюйте над своєю духовністю, розвивайтеся.

Самовідданість - табу

Не варто думати, що ви та людина, яка здатна врятувати всіх навколо. Найчастіше людям це і не треба. Подумайте краще про свої бажання, займіться собою. Тільки тоді у ваше життя прийде людина, яка буде з вами на одній хвилі. А поки ви самовіддано боретеся за іншу людину - місце у вашому житті зайняте.

Інтуїція

У жінок дуже розвинена інтуїція. І не просто так. Вже на підсвідомому рівні ми відчуваємо потенційно небезпечного партнера. Не варто плювати на внутрішній голос і з головою пірнати у стосунки, які відразу ж не викликали у вас захват. І знову-таки згадуємо про любов до себе: знайдіть гармонію всередині себе, і тоді у вашому житті з'явиться людина, з якою ви захочете його розділити.

Раніше було розкрито секрет комфортного сну, який може врятувати шлюб.

Вас також можуть зацікавити новини: