У зрадників схожі патерни поведінки / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Дізнатися про зраду вашого партнера – це відчуття, через яке ніхто ніколи не хоче проходити, але комусь таки доводиться. Досвідчений зрадник розповів, за якими ознаками його самого могла би розкрити дружина, якби була уважнішою.

Чоловік, за його власним зізнанням виданню The Sun, зраджував своїй дружині протягом 11 років попри наявність трьох дітей в родині. За його словами, щоб розкрити зраду, просто потрібно "слідувати за хлібними крихтами".

Ознака №1. Надмірний захист свого телефону та комп'ютера. 

Відео дня

"Якщо чоловік раптом починає особливо захищати свій телефон або комп’ютер, часто очищає історію браузера, змінює паролі без будь-якої видимої причини або перевертає телефон лицьовою стороною донизу, коли він поруч, це може означати, що він щось приховує. Іноді така поведінка не є спробою приховати романтичні стосунки, а може стосуватися інших особистих проблем. У будь-якому випадку різка зміна часто свідчить про те, що щось не так", – каже "експерт".

Ознака №2. Відчуження.

Ще одна явна ознака – коли ви помічаєте, що ваш партнер починає дистанціюватися та більше не турбується про ключові події календаря. 

"Якщо чоловік починає віддалятися, уникає глибоких розмов або виглядає менш зацікавленим у розповіді про свій день, це може свідчити про те, що він емоційно залучений деінде. Коли хтось емоційно залучений до іншої людини, він може несвідомо відійти від свого основного партнера", – пояснює чоловік.

Ознака №3. Нестабільний робочий графік.

Гультяї часто пояснюють затримками на роботі свою відсутність вдома у звичний час. Якщо робочий графік партнера втрачає чіткі межі без розумного обгрунтування, це привід для підозр.

Ознака №4. Ворожість.

Цілком очевидно, що довіра є найважливішою основою будь-яких стосунків, тому, коли на прості запитання партнер реагує ворожістю та роздратуванням, це погана ознака. 

Ознака №5. Надто складні відповіді на прості запитання.

"Якщо ви помітили, що він намагається підтримувати складний сюжет, часто змінює деталі історії або захищається, коли стикається з розбіжностями, можливо, під поверхнею криється щось інше", – додав чоловік.

Ознака №6. Відсутність, зменшення або "новий шаблон" фізичної близькості.

Це не завжди ознака зради, але точно привід стати уважнішим.

Ознака №7. Підвищена турботливість.

Деякі зрадники, відчуваючи провину за зраду, підсвідомо намагаються компенсувати свою невірність тим, що стають аж надто турботливими та уважними щодо партнера.

Якщо вас починають засипати подарунками, компліментами або ніжністю без будь-якої очевидної причини, це може бути явною ознакою провини або незграбним способом відвернути вас від будь-яких підозр.

Втім, автор цього списку зазначає, що жодна з вищенаведених ознак не є абсолютним доказом, а лише вимагає підвищити пильність та шукати закономірності. Часто зміну в поведінці партнера може викликати не зрада, а щось інше – наприклад, дуже серйозні неприємності на роботі.

Інші матеріали про подружню зраду

Як писав УНІАН, жінка викрила чоловіка на зраді і ефектно помстилася. Аби реалізувати задумане, вона чотири тижні збирала докази подружньої невірності чоловіка.

Також ми розповідали, що дівчина зраджувала хлопця з коханцями і безглуздо "спалилася". Хлопець розкрив обман коханої і назавжди викреслив її зі свого життя.

Вас також можуть зацікавити новини: