колаж УНІАН, фото Reuters, Mirror

Шлях справжнього кохання ніколи не буває гладким. Цю приказку чітко відчули 24-річна Семі та її 60-річний коханий Клаудіо з Нью-Джерсі.

Як пише Mirror, пара разом вже шість років, а познайомилася на сайті знайомств Seeking Arrangements, коли Семі було лише 18 років. Цей сайт створено для знайомств молодих дівчат із дорослими та заможними з партнерами. Дівчина переконує, що їй завжди подобалися значно старші за неї чоловіки.

"Я був щасливий у шлюбі впродовж 18 років, а потім розлучився. Я просто подумав, що хочу зустрічатися з кимось, хто не буде надто вимогливим… Мені потрібен був активний партнер", – поділився Клаудіо.

Відео дня

Рідні не відразу схвалили цей роман, особливо дві доньки Клаудіо, яким зараз 33 і 34 роки. "Мої доньки сказали мені: "Тату, будь ласка, не зустрічайся з жінками, молодшими за нас". Це було легко, коли їм було 23 і 24, але зараз це не спрацювало… Коли вони зустріли Семі, вони зблизилися з нею, але я спочатку хвилювався", - пригадав Клаудіо.

"З ними було важко познайомитися. Тепер у нас чудові стосунки. Я люблю грати з їхніми дітьми, і я називаю їх своїми онуками", – розповіла Семі.

Втім, друзі дівчини вважають Клаудіо небезпечним. Вони просили дівчину надсилати геолокацію, коли вона йшла на побачення, а також залишати контактний номер кавалера та його дані.

Семі та Клаудіо поділилися, що їх засипають образами у мережі. Інколи коментарі людей вкрай образливі для пари. Семі зізналася, що деякі люди просто ненавидять її та називають "золотошукачкою".

Схоже, коментарі про меркантильність цих стосунків вже не дратують закоханих, а веселять. У TikTok пара постить відео, на яких Клаудіо обсипає Семі пачками грошей.

"Я перетворюю ненависть на легку комедію, над якою всі можуть посміятися", – зазначила Семі.

Це не означає, що Семі не живе розкішним життям. У відео вона показує глядачам свій дизайнерський гардероб, включаючи чотири сумки Hermes.

"Приємно знати, що найближчі люди насправді розуміють і бачать нашу любов. У стосунках із різницею у віці вас завжди будуть засуджувати. Ти повинен бути показати їм, чому саме їхні судження неправильні", – зазначила вона.

Нагадаємо, раніше на Reddit з'явилася історія від хлопця, який дізнався, що кохана дівчина зраджувала йому з кількома коханцями. Навряд чи він був готовий до такого, адже їхня історія кохання починалася прекрасно.

Вас також можуть зацікавити новини: