Чоловік зробив пропозицію своїй коханій прямо під час польоту / фото @ItsJustLeeHere

Чоловік на ім'я Лі, який летів одним з рейсів бюджетної авіакомпанії Ryanair, зробив пропозицію своїй дівчині Лії прямо в польоті.

"Ми обоє любимо подорожувати, тому був сенс зробити це саме так", - пояснив вибір місця для пропозиції Лі. Дівчина погодилася вийти за нього заміж і Лі опублікував в соцмережі фотографію, на якій він і його нова наречена разом п'ють шампанське під час польоту. "Зробив пропозицію Лії на рейсі @Ryanair. На щастя, вона сказала "так"!",- свідчив підпис під знімком.

Як пише Ladbible.com, пара позначила авіакомпанію в повідомленні і отримала від неї відповідь. Однак її відповідь, м'яко кажучи, здивувала користувачів. Зокрема, авіакомпанія цитує в соцмережі фотографію молодих людей, але замість того, щоб привітати їх, напевно, жартома запитала Лію, чи не потрібна їй допомога. Під постом авіакомпанії користувачі запитали, чи дісталося парі хоча б безкоштовне шампанське на борту.

Відео дня

Цікаві випадки в літаках

У Бразилії дівчину не пустили в літак через занадто зухвалий одяг. 21-річна Кіне-Чан - модель, інфлюенсер і автор контенту для дорослих OnlyFans на своїй сторінці в Instagram заявила, що охорона аеропорту не пустила її на рейс.

Також нещодавно стало відомо, що бортпровідники іноді використовують свою секретний мову, говорячи про певних клієнтів або ситуації на борту.

Вас також можуть зацікавити новини: