Млинці будуть ідеальними, якщо знати тонкощі їхнього приготування / фото ua.depositphotos.com

Головний кондитер King Arthur Baking Company Френк Тегетхофф стверджує, що приготував понад 18 000 млинців, розробляючи рецепт нової лінії сумішей для цього десерту.

 "Ми не тільки скуштували пару сотень версій, працюючи над остаточним визначенням смаків і текстури кожної суміші... Але ми також знайшли кілька чудових порад і швидких шляхів для приготування ідеальних млинців", - цитує його express.

Кондитер дав п'ять порад, як приготувати ідеальні млинці. По-перше, спочатку треба змішувати вологі інгредієнти, а потім сухі. Надмірне перемішування може призвести до здування повітряних бульбашок тіста, що призведе до спущених і плоских млинців. Тому спочатку змішуємо масло, яйця і молоко, а далі поступово додаємо борошно.

Відео дня

Після цього, треба дати тісту відпочити щонайменше п'ять хвилин. Завдяки цьому тісто загусне і в результаті будуть більш пухкі млинці.

"Короткий відпочинок дозволяє бульбашкам повітря в тісті майже повністю активуватися, коли вони потрапляють на гарячу сковороду, що дасть змогу отримати найвищі та найлегші млинці", - зазначив кухар.

За його словами, якщо ви хочете, щоб ваші млинці були "ідеально підсмаженими", вам потрібно попередньо розігріти сковороду

"Нанесіть олію на розігріту сковороду безпосередньо перед тим, як опустити на неї тісто. Як я люблю казати: "Гаряча сковорода, холодна олія — їжа не прилипне". І будьте готові повторно нанести легкий шар олії між млинцями", - радить Тегетхофф.

Також важливо, щоб млинець повністю приготувався та піднявся, а тому не поспішайте перевертати його. Перевернувши у невідповідний момент, ви отримаєте катастрофу, а не десерт.

"Коли ви перевертаєте, краї повинні мати матовий вигляду а на верхній частині — розбиті бульбашки. Млинець повинен бути готовий приблизно на дві третини до моменту, коли ви його перевернете", - наголошує кухар.

Також важливо приготувати начинку - підігрійте шоколадний соус, збийте вершки або підготуйте джем до вживання ще до того, як почнете смажити десерт.

Інші рецепти оладок та млинців

Нещодавно Гордон Рамзі поділився неймовірним рецептом панкейків з карамелізованими бананами.

Знаменитий британський шеф-кухар Джеймі Олівер поділився швидким рецептом пухнастих млинців. Він наголошує, що ця страва вийде у кожного і не займе багато часу.

Вас також можуть зацікавити новини: