Таких панкейків ви ще не їли / фото ua.depositphotos.com

Телевізійний шеф-кухар Гордон Рамзі поділився своїм "легким, пухким і неймовірно смачним" рецептом панкейків, які ви можете приготувати вдома.

Як пише видання Mirror, цей рецепт стане у нагоді, оскільки до Масляного вівторка, який святкують у більшості християнських країн, залишилось менше двох тижнів. Цей захід, який відбувається 13 лютого, приурочений до початку Великого посту у Попільну середу.

Щоб приготувати неймовірні панкейки від Гордона Рамзі треба взяти:

Відео дня
  • борошно - 150 г;
  • розпушувач - 1 ч.л;
  • яйця - 3 шт.;
  • вода - 75 мл;
  • пахта - 120 мл;
  • банани - 2 шт.;
  • Соняшникова олія;
  • цукор - 50 г;
  • сіль - дрібка
  • вершкове масло.

Борошно з розпушувачем просійте у миску та додайте сіль. В окремій тарілці збийте три яйця і влийте їх до борошна. Цю суміш треба перемішати до однорідності, щоб не було грудочок. Воду і пахту змішайте разом. Половину рідини додайте у мучну суміш і збийте до однорідності. Далі влийте решту рідини й продовжуйте збивати.

Смажити потрібно на сковороді з антипригарним покриттям, змазаній олією, по 1,5 хвилини з кожного боку.

Далі у каструлю додайте цукор, а коли він підрум'яниться, зніміть посуд з вогню, покладіть до нього шматочок масла й поверніть на плиту. У цей соус додайте порізані банани. За бажанням можна додати трохи рому. Їсти панкейки Рамзі радить саме так.

Інші рецепти Гордона Рамзі

Нещодавно Рамзі поділився унікальним рецептом приготування смаженої картоплі, також розповів, як приготувати різотто з "Пекельної кухні".

Крім того, Рамзі, який має три зірки Мішлен, поділився простим секретом, який зробить ваш суп з брокколі неймовірно смачним. 

Вас також можуть зацікавити новини: