Як потрапити в автомобіль на морозі - порада / колаж УНІАН, скріншот з відео YouTube / ChrisFix

Відомий в мережі автомеханік Кріс Фікс показав простий трюк зі змазкою, який допоможе вам з легкістю відкривати двері авто навіть під час найлютішого морозу.

Зима може принести з собою довгий список проблем, які роблять сезон важким для водіїв. Однією з неприємностей в холодну погоду є блокування замків водійських дверей через замерзання води всередині замку, через що неможливо потрапити в салон автомобіля.

"Ви коли-небудь підходили до своїх дверей і намагалися вставити ключ, але він не повертався або не входив, тому що замерз?"- запитав Кріс. "А може, ви намагалися відчинити двері, а вони просто замерзли?".

Відео дня

Парадокс полягає в тому, що без доступу в машину ви не можете завести її, щоб прогріти. Однак у Кріса є простий, дешевий і дуже ефективний спосіб запобігти замерзанню замків, незалежно від того, наскільки холодно на вулиці.

"Хитрість полягає у використанні спрею на основі силікону", - каже механік.

"Це працює, тому що силікон гідрофобний, а це означає, що він відштовхує воду. Таким чином, вода не зможе замерзнути, якщо її там немає", - пояснив він.

Все, що потрібно зробити, це трохи розпорошити силіконову мастило в замкову щілину. Потім вставте ключ і поворушіть ним, щоб мастило добре розподілилася по отвору. Все зайве протріть паперовим рушником. 

Кріс також радить водіям наносити той самий силіконовий спрей на ущільнювач з внутрішньої сторони дверей, щоб запобігти прилипанню дверей.

"Ущільнювач призначений для запобігання потраплянню води в машину, але якщо вода туди потрапить, цього може бути достатньо, щоб двері прилипали до рами", - сказав він.

Однак важливо не забруднити силіконом жодну з частин внутрішньої обробки. Наприклад, вимикачі вікон мають електричні компоненти, а силіконовий спрей може спричинити проблеми з контактом. Як варіант, можна нанести мастило на паперовий рушник і таким чином змастити ущільнювач.

Поради від автомеханіків

Раніше механік з 40-річним досвідом порадив перевірити одну річ, щоб уникнути дорогого ремонту авто. Також УНІАН рссказивал про те, як не "влетіти" на гроші при купівлі б / в автомобіля.

Вас також можуть зацікавити новини: