Як зекономити на гроші при купівлі б/в автомобіля - поради / колаж УНІАН, фото depositphotos.com

Вживані автомобілі являють собою швидко розвивається ринок. Механік з Великобританії дав кілька експертних порад тим, хто хоче купити вживаний автомобіль, пише The Sun.

За його словами, найважливіше - це вивчити кілька моментів. По-перше, перевірте рівень охолоджуючої рідини. Схоже, що її недавно доливали? Якщо так, то чому її недавно доливали? Чи є потенційний витік?

Моторне мастило - ще один важливий фактор, про який слід подумати: перевірте, брудне воно чи ні.

Відео дня

Обов'язково перевірте, чи немає на кришці масляного фільтра будь-яких хімічних відкладень - це може вказувати на те, що масло в автомобілі починає забруднюватися.

Ще одна важлива область, яку слід перевірити, - це шини, гальма та колеса: ви можете виявити проблему ще до того, як зважитеся на покупку.

За словами механіка, на автомобілях з великим і інтенсивним пробігом краї гальмівних дисків стають помаранчевими від температури при різкому гальмуванні.

І останнє, але не менш важливе, - історія обслуговування. Чи ремонтувався цей автомобіль коли-небудь? Якщо ні, то, швидше за все, в подальшому ви за це заплатите.

Ще поради автомобілістам

Раніше автомобільний експерт назвала п'ять прихованих функцій, про які не всі водії знають.

Якщо у вашій машині сів акумулятор, а вам необхідно терміново кудись їхати, тобто спосіб, як завести авто в такому випадку.

Вас також можуть зацікавити новини: