Як заощадити гроші на ремонті авто - рада автомеханіка / колаж УНІАН, фото @jimthecarguy

Щоб не витрачати сотні доларів на рахунки за ремонт, механік з 40-річним стажем порадив водіям перевіряти певний компонент.

Як повідомляє Express, Jim the Car Guy працює механіком понад 40 років і регулярно публікує на своєму каналі в YouTube інформативні відеоролики, даючи глядачам поради про те, як заощадити на автомобілі.

В одному зі своїх найпопулярніших відеороликів Джим пояснює, що водії можуть уникнути проблем з системою кондиціонування, регулярно перевіряючи компресор.

Відео дня

"Під час ремонту компресора переконайтеся, що ви знаєте, чи є там масло чи ні. Якщо там немає масла, обов'язково залийте його, інакше ви зіпсуєте компресор", - порадив механік.

На відео Джим ремонтує систему кондиціонування на автомобілі Honda C-RV 2008 року випуску - досить серйозна робота, що вимагає зняття різних компонентів. Щоб замінити несправний компресор, Джиму довелося залізти під авто і зняти захисний піддон, перш ніж відключити електрику.

Однак, якби власник переконався, що в компресорі є масло, цього можна було б запобігти, заощадивши водієві сотні доларів.

Джим також пояснив, що на багатьох компресорах є бирка, на якій вказано, чи заправлено в них рекомендовану кількість масла.

Хоча систему потрібно регулярно заправляти певним газоподібним холодоагентом, водіям не слід чекати, поки вона повністю закінчиться, що зазвичай відбувається кожні два роки.

Поради від автомеханіків

Раніше експерт розповів, як можна прогріти автомобіль однією кнопкою менш ніж за хвилину.

Автоексперт з 55-річним досвідом порадив водіям використовувати очищувач палива, щоб їх машина працювала чудово, навіть коли вона трохи постаріла.

Вас також можуть зацікавити новини: