Чоловік намагається відговорити свого друга / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Чоловік обрав дивне ім'я для свого ненародженого сина. Його стурбований друг хоче відговорити майбутнього тата, бо "турбується про благополуччя дитини" в майбутньому. 

У своєму пості у Reddit він зазначив, що не зміг знайти жодної підстави, щоб відмовити його від ідеї назвати свого сина Дизелем.

"Він думає, що імена визначають результат дитини, і якщо він дасть своїй дитині жорстке ім'я, у нього буде жорстка дитина. Мій друг — гіпермаскулінний тип і він упертий, тому я справді не зміг нічого знайти... Напевно, це не повинно так хвилювати, але мій друг серйозно налаштований, і я не можу не турбуватися про благополуччя дитини в майбутньому", — написав анонімний чоловік.

Відео дня

Коментатори намагались його заспокоїти, пояснивши, що виховання вплине на дитину більше, ніж її ім'я.

"Виховання тата матиме вплив, ім’я не дуже. Якщо він гіпермаскулінний, сина чекає серйозна доза. Ви можете запропонувати, щоб син мав друге та/або третє ім’я, просто щоб переконайтеся, що його особистість унікальна (і що він може змінити своє основне ім’я, якщо захоче)", - порадив один з них.

Стурбований друг встав на захист майбутнього тата. Він пояснив, що його друг хороша людина, досить чуйний та турботливий.

"Для розради, схоже, через кілька років у всіх будуть дивні імена. Бідолашний маленький Неетилований не буде надто виділятися", — написав інший користувач платформи. 

Водночас ще хтось запропонував піти на випередження й ще до народження цієї дитини завести собаку й назвати її Дизель.

Новини про дивні імена

Нещодавно УНІАН розповідав, що жінка дала доньці ім'я, яке ніхто не може вимовити. Ймовірно, її чекає доля однієї дівчини, яка 2 роки приховувала справжнє ім'я від хлопця.

Інший чоловік знайшов "сильне" ім’я для дитини, але зрозумів, що так називають собак.

Вас також можуть зацікавити новини: