До Одеси прибиває загиблих тварин / фото facebook.com/MNS.GOV.UA

До одеського узбережжя почало прибивати тіла оленів, які загинули через повінь на Херсонщині, спричинену руйнуванням Каховської ГЕС російськими окупантами.

У соціальних мережах сьогодні з’явилось кілька повідомлень про мертвих парнокопитних, яких місцеві жителі побачили на березі Чорного моря.

Зокрема, люди пишуть, що мертву тварину прибило до берега у районі ресторану Yug, який знаходиться на Великому Фонтані. На відео, яке зробили очевидці, моторошне видовище – труп шляхетної тварини на кам'янистому березі б'ється об вертикальну стіну. 

Крім того, люди оприлюднили відеозапис, який, за їхніми словами, зроблено у місті Білгород-Дністровський. На відео – також парнокопитне, ймовірно, козуля чи молодий олень. Нещасну тварину також "б'є" на узбережжі та видно, що вона вже не жива. За "кадром" чути, як жінка благає когось витягти труп із води, а чоловік, судячи за все, на той момент не знав, як це зробити.

Також видно, що вода в морі дуже мутна. 

Ситуація на одеському узбережжі

Як повідомляв УНІАН, узбережжя Одещини наразі являє собою страшне видовище. Після російського теракту на Каховській ГЕС до узбережжя Одеси та Одеської області із затоплених територій течією несе сміття, бруд, уламки меблів, частини будинків.

Фахівці повідомляли, що на заповідних землях, які страждають зараз через штучний повінь, мешкали різні види тварин, зокрема, олені, ласки тощо. Нещодавно до передмістя Одеси на плавневому острові прибило живу козулю – перелякана тварина змогла вибратися на берег та втекла.

Вас також можуть зацікавити новини: