Користувачі прийшли у захват від козулі та від кольору її хутра / фото УНІАН

В Чорнобилі "спіймали" на фото рідкісну тварину. В об'єктив потрапила козуля. Тварина має хутро кремового кольору, що зустрічається нечасто.

Світлину козулі показав на своїй сторінці у Facebook фотограф Сергій Домашевський.

На фото тварина жує омелу. Користувачі прийшли у захват від козулі та від кольору її хутра. Деякі почали навіть питати, чи не є тварина альбіносом. Проте фотограф розповів, що козулі іноді дійсно можуть мати кремове хутро, проте це трапляється досить рідко.

Відео дня
На фото тварина жує омелу / фото facebook.com/domashevsky

"Ось вам і єдиноріг, і білий олень Санти - Рудольф. До того ж жує священну омелу", "Як рожеве поросятко", "Клас!Я звичайних нечасто бачу, а тут такий кадр!", "Від омели полиняла?", - користувачі  Facebook активно обговорюють колір козулі та той факт, що вона їла омелу, яка росте високо на деревах.

Окрім цього, фотограф показав ефектні кадри з лисами. Йому вдалося "спіймати" на фото ще й цих тварин. Лисиці ніби навмисно позували перед фотографом.

У Чорнобилі сфотографували лисицю / фото facebook.com/domashevsky

"Зустрічі з тваринами на дорогах тут звичайна справа. Кого тільки не зустрічав у Заповіднику, а не зустрічав зубрів та ведмедів", - написав фотограф та додав, що він помітив лисиць біля села Запілля.

Лиса у Чорнобильському Заповіднику / фото facebook.com/domashevsky

Раніше УНІАН вже повідомляв, що у Чорнобильському заповіднику в розпал зими помітили маленьку співочу пташку.

Вас також можуть зацікавити новини: