Завтра вимикати світло не планують / фото УНІАН, Віктор Ковальчук

У суботу відключення електроенергії у Києві, Київській, Одеській, Дніпропетровській і Донецькій областях не планується. Про це повідомили у прес-службі ДТЕК

Зазначається, що сьогодні за вказівкою "Укренерго" з 19:00 до 00:00 застосовуватимуться графіки знеструмлень. Водночас, в компанії наголосили, що є і обнадійливі новини. 

"На суботу попередньо обмеження електрики не заплановані. Втім, ситуація вкрай мінлива. Будь ласка, використовуйте світло ощадливо", - заявили в ДТЕК.

Відео дня

Також в компанії додали, що в разі змін ситуації в енергосистемі, будуть оперативно інформувати.

Ситуація в енергетиці України

Як повідомляв УНІАН, у середу, 15 травня, диспетчерський центр "Укренерго" застосував контрольовані аварійні відключення для промислових та побутових споживачів в усіх регіонах України. 

В компанії зазначали, що аварійні відключення електроенергії діятимуть в усіх областях впродовж кількох годин - з 6:40 до 09:00. 

Від четверга, 16 травня, в Україні діють графіки погодинних відключень, щоб уникнути екстрених вимкнень, які застосовувались напередодні у пікові години споживання. Зокрема в ДТЕК попередили, що з 16:00 у Києві за вказівкою "Укренерго" знову застосовуються графіки стабілізаційних відключень.

Вас також можуть зацікавити новини: